rodzice chca kupić peugeota 206 diesel 1900cm3 5 drzwiowy , rocznik 2000 ,elektryczne szybki ,klima ,4 poduchy, wspomaganie (tego nie jestem pewny) , nima szybera,nima radyjka ani glosnikow , przebiego 70 -pare tysiecy , ogolnie wyglada na dobre autko , pali na dotyk nie kopci nie wyglada zeby bylo bite i wogole ogolnie wdzieczne autko
trapi mnie jedno tylko auto nie ma przednich poduszek a stalo sie to niby tak : gosciu twierdzi ze jego zienć jechal typ autem do pracy ale ktos mu gdzies wymusil pierwszenstwo czy jakos tak i.... on zaczal hamowac postawilo mu auto bokiem (mozliwe to przy ABS-ie ?) gosc nie mial zapietych pasow i walnal lbem w szybe i pasarzer tez tak samo szybka niby pekla i wywalilo poduchy przednie ale w nic nie walneli ( mozeliwe zeby poduchy wywalily od tego ?? )
no i chce za niego 19000 ale moze sie urwie jeszcze z 5 stowek
z tego co ogladalem auto to wyglada na nieruszone patrzylem kolo silnika na blachy w bagarzniku pod dywanikiem na blaszki patrzylem z boku na progi i wogolnie na sylwetke auta nic tam nie widac zeby gdzies cos bylo wszystkie linie maski drzwi i przy lampach sie ladnie zgruwaja wszedze rowno niby wszystko okej aha w kraju gosciu nim jezdzi rok czasu ( starszy pan emeryt) mow ze zrobil nim jakies 2000-3000 bo bardzo zadko wyjezdza a sprzedaje bo mu w domu padlo centralne i musi wymieniac ( gadaka moze i dobra ale czy prawdziwa
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
no i na sam koniec -- jezdzil kto takim ?? jaka to ma moc bo nima turba
no sie rozpisalem mam nadzieje ze choc troszku mi pomozecie
pozdrawiam