Nawiew
Nawiew
Nie mogę wyłączyć nawiewu w mojej 205. Ten wirnik ciągle się obraca- ale wolno i jak się przysłuchać to słychać. Wczoraj go rozbierałem, wwyczyściłem z liści. Wajha na desce jest całkowicie na dole, też ją rozebrałem to działa elektronicznie a nie na linkę i wszystko tam wygląda normalie. Czy ten wirnik chodzi zawsze nie przerwalnie w każdym peugeocie? On chodzi wtedy gdy jest włączona stacyjka.POMOCY!!!
- _Ryba_
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
nigdy sie z czyms takim nie spotkalem. musze sie przysluchac w swoim to ci powiem, ale chyba powinno nie chodzic wcale jak jest wylączone. zobaczymy
<<<Moja Furka SPRZEDANA!!!!>>>
http://www.djbizzy.prv.pl
SERDECZNIE ZAPRASZAM!!
u mnie To nie liście chałasują , jak ustawie najwyższe obroty to chodzi jak pszczółka , a jak troche zmniejsze po chwili zaczyna wyćluk pisze:Tylko że ja nie mam gałki tylko mam dżwigienkę. Cyy to znaczy że nie można tego wyłączyć? A jak chcecie żeby wam ciszej nawiew chodził to wyciągnijcie z niego liście.
- pawel
- Maniak
- Posiadany PUG: 1.9 GTI
Witam wszystkich
Problem jest w układzie regulacyjnym sterujacym predkoscia obrotowa silnika. układ ten jest umieszczony z tyłu nagrzewnicy, najłatwiej isc po kablach do silnika. Zamontowany jest od dołu na dwóch wkrętach krzyzowych. Po wymontowaniu należy przelutować wszystkie punkty lutownicze ( jezeli posiadacie lutownice ). Jak bedzie z tym problem piszcie. Pozdrawiam Pawel
Problem jest w układzie regulacyjnym sterujacym predkoscia obrotowa silnika. układ ten jest umieszczony z tyłu nagrzewnicy, najłatwiej isc po kablach do silnika. Zamontowany jest od dołu na dwóch wkrętach krzyzowych. Po wymontowaniu należy przelutować wszystkie punkty lutownicze ( jezeli posiadacie lutownice ). Jak bedzie z tym problem piszcie. Pozdrawiam Pawel
P205