napisze jeszcze raz - TOMBIKE nie nabijaj sie perfidnie z czlowieka !!!!! sam wszystko na poczatku wiedziales ???? powtorze tez reszte tamtego posta - za czesto widac wysmiewanie sie z kogos na tym forum jak czego nie wie !!!!!!!!
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Pieras - nie denerwuj sie -trochce humoru nikomu nie zaszkodzi Ze mnie moga sie wszyscy nabijac i przynajmniej fajnie bedzie, wesolo -nikt wszystkiego nie wie, kazdy sie uczy.
Smiech to zdrowy objaw i puki nie bedzie wszystko na powaznie to to forum pozostanie wyjatkowe!! To miedzy innymi dzieki temu mamy tu taka atmosfere -dzieki tym ludziom, ktorzy wysmiewaja i sa wysmiewani. Nikt tu sie nie smieje z ludzi tylko z niektorych zachowan, tekstow itp.
Pieraś a tobie co?? Ugryzło Cię cos? Jest delikatna różnica między żartowaniem a naśmiewaniem się, trzeba umieć ją odróżnić....nie jestem tu po to żeby się wyśmiewać z postów innych użytkowników, musiałbym to robić chyba w każdym z nich Wyluzuj i traktuj wszystko na luzie a będzie dobrze. AMEN