JoT_JoT pisze:No ja kino domowe mam teraz w kompie monitor głośniki itd w tym celu jest to zrobione a co do Tych logitechów to z tego co wiem to one dają nieźle rady choć lepsze rozwiacanie to X-530 a nie drogie
Potrzebowałem zestaw 2.1 i X-230 w 100% spełnia moje zapotrzebowanie na wrażenia odsłuchowe. Kosztowały ok 160zł, więc w porównaniu z produktami Creative'a są dość atrakcyjne. No, i sub ma trochę więcej waciszy
...:: Postrach Zielonogórskich Ulic ::...
............Przerażająca Moc 45KM.............
ja mam prawdziwy mas mix Szyby uchylne od GTI licznik od XSa daszek od jakiegoś chyba GTi kiere od Greena uchwyty nad głową od Audi zamykany schowek od Forda światełko w bagażniku fotele od Looka i tapicere na drzwaich od looka maske od Looka :D Koła od looka (są inne fele) tylne lampy nowego typu kierunki z przodu białe reszty nie pamietam ale moze byc ze to juz wszystko chcoaiz nei jeszcze conajmniej tunel pod radiem od hmm ciezko powiedziec koles mial to w rally ale tam oryginalnie tego nei ma a on chciał wrócić do oryginału
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
No paski były by the best oczywiście pameitajmy ze silnik tez od Looka :D czasem łątwiej wymienic co zostało stare buda tylna belka czesc zawiechy przod niekore szyby
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
brązowe będą do czarnego dachu pasować, a to nie o to tu chodzi,
bo będę miał różowe spinnery + zielone nadkola, tak więc te paski to zrobię z niebieskiego dresowego materiału i czerwonym pisakiem namaluję wzorki
Ferguss pisze:brązowe będą do czarnego dachu pasować, a to nie o to tu chodzi,
bo będę miał różowe spinnery + zielone nadkola, tak więc te paski to zrobię z niebieskiego dresowego materiału i czerwonym pisakiem namaluję wzorki
Tiaaa...ten patent już gdzieś czytałem - no i koniecznie nie zapomnij o nakładkach z ryflowanej blachy na pedały i świecących wentylkach. A karosę - spray'em
Ostatnio zmieniony 31 lip ndz, 2005 12:10 am przez Jitter, łącznie zmieniany 1 raz.
...:: Postrach Zielonogórskich Ulic ::...
............Przerażająca Moc 45KM.............