Brak organizacji , przyczyny itp - zlot ogolnopolski
- rmegane
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
hej moje zdanie na ten temat jest takie.Aby przyszlo roczny zlot wypalil trza odlozyc jakas kase proponuje zrobic zborke taka jak w przypadku kupna ramek np co miesiac po 10zl przez rok by sie ladna kwota zebrala(ok 120zl przy ilosci 100uczestnikow skladka wyniosla by 1200zl wiec by bylo na wynajem i jedzenie) Pozniej by byla tylko kwestia dogadania terminu i wlania beny takie jest moje zdanie czekam na jakies propozycje
- _Ryba_
- Junior
- Kontakt:
popieram....Cie rmegane....skladki co miesięczne..byly by jak najbardziej Si....bo 10zl co miesciąc chyba kazdy ma....a w skali roku to sumka kolosalna...Jestem za tym pomyslem....a co do miejsca....to jeszcze sie mozna dogadac.....w kazdym razie ja jestem chętny...
<<<Moja Furka SPRZEDANA!!!!>>>
http://www.djbizzy.prv.pl
SERDECZNIE ZAPRASZAM!!
-
- Junior
- Posiadany PUG: 205 rallye,205 rallye bikera,było 309GTI,405srd-t 405grd-t
- Login tlen: hryno
jezeli chodzi o mnie jestem za.....
a tak ogolem to male pytanie do wszystkich:a dlaczego jezeli jest zlot "w toruniu.hradcu,wroclawiu"to nikt z ludzi ogolnie calej polski nie placze ze nie ma hajsu tylko wsiada i jedzie,wiem cos o tym bo bylem na wszystkich.
wiec moja decyzja jest taka co i gdzie ustalicie zgadzam sie

- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
moja propoza jest taka niech moderator zalozy ANKIETE na miejsce zlotu w nastepnym roku ..... na wakacje tak by kazdy mogl odlozyc siano na kupke .... i wtedy ewentualnie ktos sie zadeklaruje nad znalezieniem miejsca itp ... a w ankiecie niech biora udzial osoby ktore chca byc a nie ktore sobie chca zaglosowac ot tak
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
chcecie ankiete nie ma sprawy.. ja moge pomoc w organizocji zlotu ale raczej tylko na forum. .. :/ zaloze ankiete, rozglosze to jak trzeba , kazdy dostanie maila ...tylko musi sie do mnie zglosic kilka osob ktore zadeklaruja chec dopiecia tego wszystkiego. pozatym wydaje mi sie ze troche za wczesnie na taka ankiete, wiele osob zapomni ze wogole glosowalo i bedzie chcialo na 2 miesiace przed zlotem glosowac raz jeszcze
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
no nie tak do konca - bo jesli ktos sie zadeklaruje to moze sobie np te 30 zl miesiecznie odkladac wiec nie zapomni
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA