Do WARSZAWIAKÓW!!!!!!!!!!!!
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Do WARSZAWIAKÓW!!!!!!!!!!!!
Czy ktoś z Was ma może na stacji kontroli pojazdów znajomego?
Potrzebny jest przeglad techniczny na lewo!!!
Potrzebny jest przeglad techniczny na lewo!!!
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
To juz nie o to chodzi czy ktos bierze czy nie ale tak byc nie powinno. Problem w tym ze na przegladzie o ile twoj samochod nie wyjechal wlasnie z salonu to jak chca moga sie doczepic o wszystko... Dlatego warto conieco wiedziec o swoim samochodzie zeby ich zagiac. Mi sie np czepili o luz w ukladzie kierowniczym (i by im sie udalo gdybym nie wiedzial ze luz obrotowy moze byc do 2,5cm liczac po obwodzie kierownicy )
- Ninja
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)
- Numer Gadu-gadu: 0
A co Sebek, na stacji na Łodygowej nie przepuscili?
Ja tam nie raz miale problemy, kolesie czepiaja sie szczegolow, zwlaszcza Stanislaw Z. - bardzo nieprzyjemny ku...as. Z tym drugim jeszcze idzie sie dogadac
A do wszystkich swietojeb...wych co ich "kupowanie" dowodu razi - zobaczymy jak wam sie auta posypia, koles na stacji nie przepusci, kasy nie bedzie na naprawy, a trzeba bedzie gdzies pojechac
Ja tam nie raz miale problemy, kolesie czepiaja sie szczegolow, zwlaszcza Stanislaw Z. - bardzo nieprzyjemny ku...as. Z tym drugim jeszcze idzie sie dogadac
A do wszystkich swietojeb...wych co ich "kupowanie" dowodu razi - zobaczymy jak wam sie auta posypia, koles na stacji nie przepusci, kasy nie bedzie na naprawy, a trzeba bedzie gdzies pojechac
Ostatnio zmieniony 02 sie wt, 2005 11:07 pm przez Ninja, łącznie zmieniany 1 raz.
Był - 1.8 D, 60 KM/4600 obr./min., 110 Nm/2600 obr./min. - masakrator
Jest - VW
Jest - VW