Do WARSZAWIAKÓW!!!!!!!!!!!!

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Yahoo »

jasne Panowie, załatwiajcie takie sprawy publicznie na forum! Panowie Moderatorzy, a jak Wy zapatrujecie się na takie tematy ? Kolejna sława dla tego klubu ?
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

SKAD TE DOMYSŁY ZE O MOJE AUTKO CHODZI! :twisted: Kolega ma walnieta belke i na bank przegladu nie przejdzie a konkretnie geometrii czyli ostatniego punktu kontroli!
ps. Dzieki Deejay za checi ale troche daleko :wink:
ps1. Blaszka- śpij spokojnie moje auto jest ok 8)
ps2. a do przeciwnych lewiznie- to świete słowa Ninja,Deeejay'a i reszty podajacych wrecz smieszne powody za które autka moga nie przejść. Takie jest zycie i jestem ciekawy czy Wy problemu mieć nie bedziecie,a czesto jest tak ze odsyłaja z kwitkiem i daja pare dni na zrobienie naprawy. jak juz pisałem to kumpel ma walnięta belke i chyba sami wiecie jakie są to koszty w pugu a w innym wiekszym aucie? porażka bo trzeba miec na to kase a chyba nikt z nas milionerem nie jest!!!
ps3. jak dla mnie ten temat to samo życie i nie widze w nim niczego złego,nie jest to dla mnie żaden szok i nie widze też problemu w kupowaniu dokumentów o ile ktoś tego potzrebuje- bo kupuje je napewno aby zrobić coś ze swoim autkiem a nie żeby powedzić puga rocznik 88 i robić przeszczep!!!
ps4. gratuluje wszystkim porządnym porzadnosci i nie jest to w żaden sposób ironia! Jestem tylko ciekawy co robicie jeśli macie dostać mandat: patrzycie w taryfikator aby był on sprawiedliwy bo przeciez głupio by było żeby policjant zobaczył np. że jesteście studentami w złykłym autku i chciałby wstawić mniejszy czy wrecz upomnieć,to się tyczy takze przechodzenia nie po pasach i nawet ściągania w szkole :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

acha no i powiem że panowie moderatorzy to też ludzie tacy jak my i z podobnymi problemami i nie są napewno od umoralniania nas i tak jak my moga mieć podzielone zdania!

Pozdro wszystkim!
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Do Ninja!
Ten pan Z. Słod...wski to kawał .....a i znam go dobrze! Podjechałem kiedys do niego saxo ten mnie zaprowadzi na kontrole swiateł bo jest najdalej wysunieta na tej stacji i tam na beszczela żebym mu sypnął kasą. Mało tego mnie pospieszał mówiac żeby szybko bo kierownik zobaczy i łapy mi zaczął pchać do portfela :twisted:
brak słów....
Audi A4 Avant
Honda CBF

Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

czyli na tym forum oficjalnie można załatwiać różne przekręty ? nie nazwę tego inaczej, gdyż takie działania są niezgodne z prawem. umoralnienie jednak by się przydało, bo jak się ktoś zorientuje co się tutaj dzieje to klub bardzo szybko może zakończyć działalność, a niektóre osoby pociągnięte do odpowiedzialności karnej !
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Yahoo zrzuć bieg z piatki na luz! Nikt tu do niczego nikogo nie namawia tylko pyta!!! I zapewniam Cię że nikt nikogo do żadnej odpowiedzialnosci nie pociągnie bo nie ma za co! A umoralniać to mnie może moja mama. Proponuje zamknąć ten temat który defakto kierowany był do Warszawiaków!
Audi A4 Avant
Honda CBF

Awatar użytkownika
TOMBIKE
Uzalezniony

Post autor: TOMBIKE »

gdzie są moderatorzy z tego działu ??
Awatar użytkownika
deejay
Uzalezniony
Posiadany PUG: 1,6 GTI
Numer Gadu-gadu: 3788033
Kontakt:

Post autor: deejay »

Yahoo pisze:czyli na tym forum oficjalnie można załatwiać różne przekręty ? nie nazwę tego inaczej, gdyż takie działania są niezgodne z prawem. umoralnienie jednak by się przydało, bo jak się ktoś zorientuje co się tutaj dzieje to klub bardzo szybko może zakończyć działalność, a niektóre osoby pociągnięte do odpowiedzialności karnej !
hehe, pociągnięty do odpowiedzialności karnej
no comment
PEUGEOT 205 1.6 GTI
Obrazek
powerhorse

Post autor: powerhorse »

u mnie wjezdzam tylko do srodka przyjrzal sie :) prosil o zapalenie wszystkich swiatel tam kolejno.
przyperdolil sie do przecimgielnych z przodu, powiedzial ze co to za samorobki jakies -> chociaz z tego co wiem powiedzialem mu ze to sa seryjne on spojrzal na mnie i powiedzial ze ten samochod przeglodu nie przejdzie i czy bawimy sie dalej
pytam sie dlaczego nei przejdzie a on mi na to ze mam pekniety kierunkowskaz
powiedzialem mu ze bawimy sie dalej i ile to bedzie kosztowac -> on powiedzial ze ten samochod i tak przegladu nie przejdzie i nawet w lape nie chcial!!!!
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Kontakt:

i to jest dobry pomysł żeby wiecej osób podzieliło sie swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi przegladów w swoich pugach i nie tylko,a wiec piszcie.... :wink:
Audi A4 Avant
Honda CBF

invictus

Post autor: invictus »

Jak juz kiedys mowilem na przegladzie zapalil mi sie samochod ale przeglad przeszedl bez problemu :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

deejay pisze:
Yahoo pisze:czyli na tym forum oficjalnie można załatwiać różne przekręty ? nie nazwę tego inaczej, gdyż takie działania są niezgodne z prawem. umoralnienie jednak by się przydało, bo jak się ktoś zorientuje co się tutaj dzieje to klub bardzo szybko może zakończyć działalność, a niektóre osoby pociągnięte do odpowiedzialności karnej !
hehe, pociągnięty do odpowiedzialności karnej
no comment
możesz się bardzo zdziwić, naprawdę różni ludzie przeglądają sieć !
Awatar użytkownika
deejay
Uzalezniony
Kontakt:

Yahoo i no bardzo dobrze niech przeglądają jak mają takie zadanie. I co pójde siedzieć bo napisałem że ludzie biorą w łape za przeglądy techniczne aut?
To napiszę jeszcze że pewnie celnicy i w służbie zdrowia lekarze też biorą :!:
No i teraz czeka mnie dożywocie...

Ps. Czy w klubie zawiązała sie komórka ORMO :?: :D
PEUGEOT 205 1.6 GTI
Obrazek
invictus

Post autor: invictus »

deejay -yahoo nie o to chodzi i ma racje
Awatar użytkownika
deejay
Uzalezniony
Kontakt:

dobra looz
PEUGEOT 205 1.6 GTI
Obrazek
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

deejay pisze:Yahoo i no bardzo dobrze niech przeglądają jak mają takie zadanie. I co pójde siedzieć bo napisałem że ludzie biorą w łape za przeglądy techniczne aut?
To napiszę jeszcze że pewnie celnicy i w służbie zdrowia lekarze też biorą :!:
No i teraz czeka mnie dożywocie...

Ps. Czy w klubie zawiązała sie komórka ORMO :?: :D
nie, to jest ok deejay - takie rzeczy trzeba pisać, żeby wszyscy wiedzieli co w tym naszym pochrzanionym kraju się dzieje. masz zupełną rację.
wiadomą sprawą jest, że bardzo często w grę wchodzą łapówy !
chodziło mi tylko o to, żeby nikt nie kojarzył naszego klubu z ziomalami, u których można kupić kwity do auta, pirackie płyty albo załatwić przegląd na lewo. Załatwianie takich spraw na forum nie idzie w parze z dobrą opinią tego klubu.
ODPOWIEDZ