a jeszcze denerwujący jest fakt, że oceniają szkodę tylko z zewnątrz, w tym swoim mądrym garażyku w centrum likwidacji szkód nie mają nawet możliwości żeby np. odkręcić zderzak i sprawdzić czy pas przedni nie ma wgniota i tym podobne, u mnie właśnie coś takiego było, że z zewnątrz niby tylko błotnik do klepania i zderzak do zaszpachlowania, a po zdjęciu zderzaka wyszło, że jest lekko wgnieciona lewa ćwiartka, przyjechali na ponowne oględziny, spisali coś tam coś tam i się okazało, że rzeczoznawca, który był na tych oględzinach pojechał sobie na urlop i dane do kosztorysu przekazał jakiemuś innemu mądrali..... a po ostatnich kilku wizytach już chciałem chwalić PZU, że wbrew pozorom i temu co się mówi nie działają opieszale
no Allegro ma tak chory regulamin, że trzeba śrubkę wystawiać żeby było ok, a jak napiszesz żeby pytać o części to wystwi dana osoba, to usuną aukcję, bo niby sprzedajesz poza Allegro
ja tam zawsze jak wystawiałem na allegro to wystawiałem jedną część np chłodnice (P.S. jest jeszcze na sprzedarz) i do tego pisałem żę także inne części i była wymieniona lista zazwyczaj jak ktoś chciał coś innego to albo było to na forum albo przez allegro i tak szło wiec o co im chodzi :):)
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...