ile jechales najszybciej swoim autem.

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

hehe ..... nie no ja do takich kosmicznych predkosci bujam sie tylko gdy mam ladna prosta (rowna nawierzchnia) i nie musze wyprzedzac a jak juz to z daleka robie stopniowy manewr co by mnie nie bujnelo w kolo samego siebie :)
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Ferguss

Post autor: Ferguss »

invictus pisze:chodzi ci o niskie loty samych samochodow czy ich... :P :wink: :lol: :lol:
chodzi mi o fakt, że każdy kogo znam i ma akurat Calibrę, to co chwilę bije rekord prędkości (zawsze sam w aucie, na prostej ;)) - dlatego Calibra przy... 260km/h :lol: to dla mnie niskolatająca Calibra :lol:
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: blaszka »

a ja jeszcze nie widziałem zeby ktos calibrą szalał łepki nakupywali sobie tych calibr tylko pewnie tankowac nie ma komu to sie woza 20km/h
Awatar użytkownika
kruman
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: kruman »

Galik

Post autor: Galik »

Tak ku przestrodze wszystkim:

3 tygodnie temu jechalem ok 110km/h i mijajac tira otworzyla mi sie maska w mojej 205.., na szczescie nie bylo za mna i przede mna nikogo i droga byla prosta, ale az strach pomyslec co by sie stalo gdyby to bylo np na zakrecie...

na dodatek zaczalem hamowac a tu mi pedal hamulca "wpadl do srodka" (jak w filmach) i bylem bez hamulcow - okazalo sie ze przewod hamolcowy nie wytrzymal

koszty? nowa maska, szyba, przewod hamolcowy i plyn + robocizna = ok 400 zl, ale i tak ciesze sie ze zyje ;)

pozdrawiam!
Awatar użytkownika
bipi
Junior
Kontakt:

Post autor: bipi »

hardcore
bipi.205.pl
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master

dokladnie

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator
Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
Numer Gadu-gadu: 3288286

Post autor: JoT_JoT »

No to ładna masakra faktycznie szyba to jedno czasem jeszcze maska moze wgiac kawałek dachu
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...

[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
invictus

Post autor: invictus »

Wow -dlatego trzeba dbac o zamek od klapy 8)
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator
Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
Numer Gadu-gadu: 3288286

Post autor: JoT_JoT »

no ja sie ostatnio też trochę bąłem bo coś mi sie wydaje że sie też słabo to trzymało i jak mknąłem autostradą 170 to wiziałem jak sie rusza :) ale teraz mam już drugą :) :mrgreen:
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...

[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
invictus

Post autor: invictus »

nono -ladny stres musial byc :roll:
ja mialem kiedys w dieslu padniety zamek od strony pasazera w drzwiach i na rondach drzwi robily ju-hu :mrgreen: trzeba bylo uwazac zeby czegos nie skosic 8)
Galik

Post autor: Galik »

JoT_JoT pisze:No to ładna masakra faktycznie szyba to jedno czasem jeszcze maska moze wgiac kawałek dachu
maska przywalila w urocza antenke na dachu wiec i wgniecenie jest ale to juz przemilczalem 8)

a co do przezyc, to szczerze mowiac najpierw byl wielki huk, a pozniej ciemno wiec w pierwszym momencie wogule nie wiedzialem co sie dzieje
Ramzes

Post autor: Ramzes »

a ostatnio swoje autko przegonilem troche bo nie wytrzymalem napięcia gdy przy 160 km/h wzielo mnie Seicento sporting - Dla zdziwienia :) wziolem go dopiero przy 200 km/h a Seicento jechalo jakies 190 km/h - dla mnie to paranoja tak zapieprzac takim malym bzyczkiem.. a koles jeszcze z laską jechał...
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master

jedno z nich musialo byc glupie albo oboje. gosc by jej zaimponowac albo baba bo chciala szybkosci a On bo dal sie namowic

Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

Post autor: Yahoo »

extreme :shock:
ODPOWIEDZ