[pytanie] o mandaty

Tutaj możemy rozmawiać o Peugeocie 205. Nie postować o sprawach technicznych.
Awatar użytkownika
szmergiel
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

[pytanie] o mandaty

Post autor: szmergiel »

a dokładnie ile średnio czeka się od momentu błysku flasha fotoradaru do chwili nadejścia wezwania do zapłaty. Dziś miałem nerwowy dzień, troszke musiałem nadrobić czasu i chyba troszke sie zapomniałem :] , ale życie pokaże :) pozrdo i dzięki !!
Ferguss

Post autor: Ferguss »

jeżeli nie przyjdzie do Ciebie w ciągu 30 dni od zdarzenia, to mogą go sobie wsadzić...
Awatar użytkownika
deejay
Uzalezniony
Posiadany PUG: 1,6 GTI
Numer Gadu-gadu: 3788033
Kontakt:

Post autor: deejay »

Ferguss wcale nie
PEUGEOT 205 1.6 GTI
Obrazek
Ferguss

Post autor: Ferguss »

no jak nie jak kumpel dostał po ponad miesiącu i jak poszedł na komendę to mu anulowali, chyba że już przepis się zmienił :roll:
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

to kumpel musiał miec szczescie z takim mandatem z fotoradaryu to jak ze zwykłym kredytowym jak nie zapłacisz moze przyjsc za 2 tyg a moze za 3 miesiace nie ma reguły zalezy ile maja takich mandatów do rozesłania
Ostatnio zmieniony 11 sie czw, 2005 10:12 am przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Kontakt:

Post autor: Rychu »

No nie...jakiś tam termin ważności jest...zdaje się że pół roku, ale nie jestem pewien :wink:

A co do anulowania, to jest tak że za pierwszym (a nawet za drugim razem jak ktoś ma gadane) to anulują prawie wszystkim! Po prostu chwila gadki i już nie ma mandatu :) Tak mieli wszyscy których znam :P Więc widzę dla Ciebie szanse, po prostu przygotuj jakąś ładną, wiarygodną gadkę :)
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

z tego co ja sie orientuje to mandaty z fotoradaru maja czas 30 dni do nadejscia do klienta inaczej przepada. a to jak szybko przyjdzie to zalezy ile mandatow beda policjanci z drogowki mieli do wklepania.

szczegoly zapytam szwagra. jest w prewencji ale pewnie bedzie wiedzial
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
BubuPN

Post autor: BubuPN »

w ciągu 30 dni to klient musi zapłacić - inaczej ma sprawę w sądzie
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master

tak ale chodzi o to ze ten mandat do Ciebie musi przyjsc ........ jesli chyba nie dojdzie w ciagu 30 dni od cykniecia fotki to przepada. a kwestia terminu platnosci po o3maniu mandatu to inna brocha

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
invictus

Post autor: invictus »

Dobra to ja sie podlacze
Jak szybko potrafi jechac policyjny polonez?? 8)
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master

hehe ..... moj tato mial poloneza rok 93 ... jakos rok temu mialem okazje nim jechac .... 140 bez problemu .... a pojdzie na pewno 160 a czy policyjny tyle pogoni ??? WATPIE :)

invictus

Pogoni :wink: ale wiecej nie :P

A transit?? 8)
Awatar użytkownika
deejay
Uzalezniony
Posiadany PUG: 1,6 GTI
Numer Gadu-gadu: 3788033
Kontakt:

Post autor: deejay »

pomijając poldki to tak ogólnie policja trupami nie jeździ, przynajmniej w 3mieście
PEUGEOT 205 1.6 GTI
Obrazek
invictus

Maja vectry np z regoly 2.0 DTi to troche smiga...
Ale miastowym nie warto wyskakiwac - co innego poldki na wsiach tam chlopaki sie fajnie z nimi bawia :wink:

Nie polecam :wink:
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master

coz nowe transity mysle ze duzo sie bujna ale ze sa ciezkie to brak im przyspieszenia

ODPOWIEDZ