a ja mam do Was chłopaki pytanko - czy orientujecie się jaka firma w Polsce organizuje wycieczki do "zony" w Czarnobylu? z tego co czytałem dzisiaj na onecie to Polacy już tam jeżdżą na zwiedzanie
znalazłem gościa z Poznania, który tam był, widziałem też fotki z jego wyprawy i opustoszały Czarnobyl robi hiper mega zaje*iste wrażenie no i te fotki sprawiły, że jeszcze bardziej się grzeję na taką wyprawę hehe poniżej linki do galerii:
W sumie to już jedną osobę jak na razie na wyjazd mam połączenie autobusowe też jest Wrocław-Kijów-Wrocław, ceny hoteli porównywalne (a nawet nieco niższe) niż w Polsce, ogólnie ichniejsza waluta za wysoko nie stoi bo jedynie jakieś 0,65zł po kursie z wczoraj
e tam, to są akurat głupkowate mity już kilka osób z Polski tam było i jakoś jeszcze nie mają dodatkowej głowy i nadal muszą zapalać światło gdy chcą w nocy przeczytać gazetę
bardzo śmieszne... na razie mam jedną osobę chętną na wyjazd jeśli ktoś ma ochotę pojechać to zrobiłem małe info na temat całego wyjazdu (koszty + jak to wygląda), oczywiście im więcej osób tym wyjazd do strefy tańszy (może być max. 7 osób)