Witam chcialbym sie zorientowac ile srednio literkow farby pokrywa w calosci PUGA(bez zmiany kolorku czyli malowanko tylko z zewnatrz) zakladajac MALA liczbe zaprawek itd... Pozatym chcialbym sie dowiedziec ile kosztuje teraz srednio literek akrylu... i jak to jest z tym nakladaniem bezbarwnej warstwy dodatkowego lakieru na akryl bo juz nie wiem czy tak sie robi czy nie... Za odpowiedzi z gory dzieki!
PS czy PUGI seryjnie byly malowane w tylko jednym odcieniu czerwieni ?
Jesli tak to czy moze mi ktos podac jakis symbolik tego kolorku...
to sa tylko dla modelu GTI niewiem jak bylo w innych wersjach... gdzies na jakiejs stronie byly wszystkie kolory moze nawet na http://www.205gti.com
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Spoczko z tym kolorem to mam nadzieje ze sobie poradza w lakierni i jakos dobiora .... natomiast meczy mnie jeszcze fakt kosztow czyli ile za zalozmy te 2 literki farby srednio zaplace?
Ferguss pisze:ten temat już był poruszany włącznie z kosztami etc...
Fakt . Ja studiowalem forum zanim cos napisalem i byc moze nie znalazlem dokladnie tego postu ktory masz na mysli bo to co ja znalazlem nie odpowiadalo na zadne z moich pytan konkretnie ... :/ Mowa byla o lakierze za 1000 zl za literek a mi chodzi o najzwyklejszy....Tam padlo pytanie o cene zwyklego ale odpowiedzi konkretnej nie bylo. Pozatym pytania dotyczyly kosztu malowania jako uslugi a ja pytam tylko o odcien farby i koszt .
to nie mówimy o tym samym poście - nieważne, tak czy inaczej zwykły akryl to koszt 60-100zł za litr + oczywiście podkład, taśmy i inne materiały - w każdym sklepie zrobią Tobie kosztorys materiałów