Polecam torby które deejay znalazł na allegro, podobne można kupić w sellgrosie na dziale motoryzacja, mam tkową i jestem zadowolony. Przyczepia sie rzepem do wykładziny w bagażniku i tylnej ścianki foteli.
Rzepy.... jjjasne i do czego ja to przyczepie?? Fotele gladkie, wykladzina tez.
Nawet jakbym to przymocowal jakos na sruby to torba by sie po miesiacu rozdarla
a tak a`propos lewarka-jak ja kupilem mojego puga to lewarek lezal w bagazniku i za cholere do dzis nie potrafie go wpasowac w to miejsce z przodu.. moze on jest nieoryginalny..? choc z tego co wiem powinien byc.. a moze ja po prostu nie potrafie takich lamiglowek rozwiazywac..? patrzylem u Fergussa to on ma troszke inny podnosnik niz ja-tzn. ma takie blaszki z dziurka przez ktore przechodzi ta sruba a u mnie ich nie ma.. A moze ktos umiesci tu fotke jak to u niego wyglada?
JA TEZ MAM TAKI LEWAREK JAK TY OPISUJESZ BEZ TEGO UCHA DO PRZYKRĘCENIA ALE JAKOS GO TAM WPASOWAŁEM (A ILE SIE NAWKURZAŁEM ) I JAKOS PRZYKRECIŁEM SRUBA DO ZROBIONEGO UCHA Z DRUTU ZACZEPIONEGO O LEWAREK I SIE TRZYMA
A z tym się zgadzam jest to bardzo dobry podnośnik ( jak miałem malucha [fiat 126p] to używałem trzech i żaden z nich nie wytrzymywał, a żeby je wkręcić to potrzeba było konkretnej siły )