HELP - POMOC W KUPNIE AUTA W NIEMCZECH
HELP - POMOC W KUPNIE AUTA W NIEMCZECH
szukam kogoś kto pomoże mi kupic Gita w niemcach - chodzi o to zeby zadzwonic - dogadać się - pojechać tam ze mną i kupić i nic więcej
ja kompletnie nie znam nimieckiego
ja kompletnie nie znam nimieckiego
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
znam ten ból bo jechałem po auto dla siebie (puga) a ojciec patrzył dla siebie i były te Mx-5 za ŚMIESZNE pieniadze a auto jest boskie!
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
mówiłem że mój ojciec! a że jest czasem dowódca na misjach pokojowych to moze sobie pozwolic a ja pracuje w kinie za marne grosze do tego studiuje i jestem na swoim utrzymaniu a Zarobiony to chciałbym być!
ps. Invictus to nie jest duzo za tak fajne autko ale ja widziałem i nawet korzystniejsze oferty, a w Munchen Gladba 20km od holenderskiej granicy czyli tam gdzie swojego kupiłem. Nie wiem czy dobrze nazwe zapisałem
ps. Invictus to nie jest duzo za tak fajne autko ale ja widziałem i nawet korzystniejsze oferty, a w Munchen Gladba 20km od holenderskiej granicy czyli tam gdzie swojego kupiłem. Nie wiem czy dobrze nazwe zapisałem
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
no właśnie
Adi jesli chcesz to mozna zorganizować wyjazd tam gdzie ja autko kupowałem 20km od holenderskiej granicy i mam tam dwóch znajomych którzy na stałe tam pracuja i oni pomagali mi załatwić formalności. Pozdrawiam!
Adi jesli chcesz to mozna zorganizować wyjazd tam gdzie ja autko kupowałem 20km od holenderskiej granicy i mam tam dwóch znajomych którzy na stałe tam pracuja i oni pomagali mi załatwić formalności. Pozdrawiam!
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF