zwroccie uwage na wystajace "cos" w tym cabrio na jakis telewizorek ma miejsce tylko jeszcze koles nie wstawil
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Mi też bardziej kremowy sie podoba, a w niebieskim to ten zegar jest faktycznie mało efektowny i te drzwi tez strasznie wygladaja a ten kremowy ma cgyba cały ten wysiegnik do tel zdejmowany bo tak to zasłania widok
- nazwa tego spray'u do kokpitow, gdzie kupic (www) i cena
coz malym kosztem mozna chociaz w srodku ladnie zrobic
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
blaszka pisze:kurde byłem dzis w garazu i zapomniałem zobaczyć jakiej firmi jest ten spray do plastików jak ni ezapomne to jutro zobacze
:l ol:
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
A jak by okleic tylko niektore elementy ta okleina taka bez malowania sprayem...
Pozostawic deske na szaro a na niektorych elementazch poprzyklejac to okleine..Nie koniecznie takiego samego koloru jak ma blaszka.