HELP - POMOC W KUPNIE AUTA W NIEMCZECH
Ja mam ostatnio niezdrowy film na Mazdę RX7 MK III, ale w Niemczech najtańsze egzemplarze z 1993 roku hasają po 10 tysięcy ojro a tak w ogóle to jeśli ktoś wybiera się gdzieś tam po auto to jakby zobaczył cudactwo zamieszczone na zdjęciach poniżej to byłbym wdzięczny za obadanie ceny, stanu technicznego itp. Samochód to Toyota Corolla GT-S AE86 1,6 Twin Cam. O dziwo na mobile.de i autoscout24.de jej nie widziałem.
- Załączniki
-
- a1_12_sb.JPG (50.3 KiB) Przejrzano 3846 razy
-
- 84_12_sb.JPG (51.79 KiB) Przejrzano 3846 razy
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
.......aaa jedziesz ze słownikiemAdi205 pisze:formalności ja mam swoje formalności w plecaku
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
w sumie AE85 wygląda tak samo jak AE86 jest jeszcze AE86 Levin Coupe (ta brzydka): http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=60498594
Ta starsza z otwieranymi swiatlami -mi sie bardziej podoba -ta nowa jest taka obla ze wyglada jak kluska
Autobahn jest nierowny -jechalem tam PT cruiserem i bylo i czuc i slychac nierownosci, a mazda to juz nie mowie -reka praktycznie jej nie wcisniesz
Carrere zrobilem -koles nie mogl za mna zadazyc jak tlok byl -niestety jak juz tloku nie bylo to tyle - - widzialem -znaczy jego tylne swiatla i to przez mocno ograniczony okres czasu
Autobahn jest nierowny -jechalem tam PT cruiserem i bylo i czuc i slychac nierownosci, a mazda to juz nie mowie -reka praktycznie jej nie wcisniesz
Carrere zrobilem -koles nie mogl za mna zadazyc jak tlok byl -niestety jak juz tloku nie bylo to tyle - - widzialem -znaczy jego tylne swiatla i to przez mocno ograniczony okres czasu