jaki wydech????
jaki wydech????
Witam i grzecznie o radę pytam, szukam jakiegoś fajnego tłumiczka o sympatycznym ale nie zagłośnym brzmieniu-bo mój już prawie pusty i dudni że aż łeb napier....poradzcie mili ludzikowie za czym mam sie rozglądać i gdzie szukać
polecam tłumik firmy Vega Sport z Olsztyna. Ja mam taki o średnicy 100 i wcale nie jest głośny jak tłumiki firmy..... bardzo popularnej na polskim rynku i o wiele solidniej wykonany i nie rozsypie sie w środku po 2 latach...daje przyjemny dla ucha basowy pomruk a przy 150-170 km/h staje sie bardzo cichy .... producent wprowadził w tym sezonie nowe wzory... Naprawde zaj..... wiec jest w czym wybrac a i cena jest konkurencyjna...Polecam
No a ja nadal będę się upierał przy tłumikach Vega. Oglądałem ich wiele i nawet w fazie produkcji bo byłem ze znajomym montowac tłumik u producenta... Nie chwale ale fachowa robota... A jakie wzorki... Zaj... Swego czasu chcialem nawet wystawic ich pare na allegro ale jakos pomysł upadł. A mugen od KM w porównaniu do mugena Vegi to ... no ale nie wszedzie jest dostępna ta firma ... moge podac numer do tej firmy... jak ktos sie zainteresuje to piszcie do mnie na gadu gadu to wysle wam numer...Pozdrawiam..No bass no fun
ja też tak kiedys miałem ale za pełen przelot dostałem nagrode od nocnego patrolu i cofkę dowodu Ryczał nawet lepiej niż niejedna rajdówka, ale tydzień wystarczył zeby sie nacieszyc.... Policja jest uczulona na to i chyba dostają wysypki No a za muze jak na razie nikt sie nie czepial...ja jakos nie lubie basu wole rajdowy ryk cos jak pucharowa 206
-
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Pod tymwzgledem auta oklejone rajdowo mialy zawsze lepiej - moj wydech ma 130dB, zaden policjant sie nie czepil jeszcze...ariel pisze:ja też tak kiedys miałem ale za pełen przelot dostałem nagrode od nocnego patrolu i cofkę dowodu Ryczał nawet lepiej niż niejedna rajdówka, ale tydzień wystarczył zeby sie nacieszyc.... Policja jest uczulona na to i chyba dostają wysypki No a za muze jak na razie nikt sie nie czepial...ja jakos nie lubie basu wole rajdowy ryk cos jak pucharowa 206
Widac rajdowkom uchodzi to na sucho i nie sa zaliczane do "no bass no fun"
P309 GTI 1.9 "Rallye"
F126 P 0.6 "Blue Thunder"
- ZoNNk
- Junior
Mav309 pisze:Pod tymwzgledem auta oklejone rajdowo mialy zawsze lepiej - moj wydech ma 130dB, zaden policjant sie nie czepil jeszcze...ariel pisze:ja też tak kiedys miałem ale za pełen przelot dostałem nagrode od nocnego patrolu i cofkę dowodu Ryczał nawet lepiej niż niejedna rajdówka, ale tydzień wystarczył zeby sie nacieszyc.... Policja jest uczulona na to i chyba dostają wysypki No a za muze jak na razie nikt sie nie czepial...ja jakos nie lubie basu wole rajdowy ryk cos jak pucharowa 206
Widac rajdowkom uchodzi to na sucho i nie sa zaliczane do "no bass no fun"
kiedy uruchamiam samochod w garazu drrzą metalowe drzwi w całym rzędzie garazy mam jakies tam nalepki i jeszcze nikt sie nie przyczepił
1.6 GTI 85 BIELUTeńkI ;]
-
- Uzalezniony
- Kontakt:
Wariat...Globus205 pisze:JA przez jakis tydzien jezdziłem z rurą od kolektora wypuszczona przed tylnim kołem - bo wydech sie robił - i najwiecej radosci sprawiało mi to jak w nocy przy jakims patrolu redukowałem z 4 na 2 i aż sie jasno robiło po lewej -a policjanci mało klamek w poldarze nie wyrwali
rally auspuf power
A pomyslales ze jadac tak po lesie np. mogles spowodowac pozar?
P309 GTI 1.9 "Rallye"