Felga sie grzeje
- OZzi
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Felga sie grzeje
Siema, Mam problem bo jak jade na dluzsza trase to lewa przednia felga mi sie grzeje..Pozostale sa OK, tylko ta jedna...
i wlasnie jak jade w dluzsza trase to jak mam kierwonice prosto to cos mi tak piszczy jak skrece w lewo albo w prawo to przestaje..
To sie tylko tak dzieje jak jade tak dalej...Co to moze byc ??
i wlasnie jak jade w dluzsza trase to jak mam kierwonice prosto to cos mi tak piszczy jak skrece w lewo albo w prawo to przestaje..
To sie tylko tak dzieje jak jade tak dalej...Co to moze byc ??
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
na moj gust hamulec trze. lub poprostu o cos Ci haczy. zdjalbym kolo by zobaczyc czy nie jest otarta i czy all w zawieszeniu jest na swoim miejscu. ale moim zdaniem to cos z zaciskiem chyba
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- Yahoo
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
zaciski słabo chodzą i klocki pozostają zbyt blisko tarczy - nie odbijają.
odepnij zacisk, wyjmij klocki, oczyść zacisk i przesmaruj prowadzenie zacisku.
dostaje się tam sporo syfu i może się czasem troszkę blokować.
jeżeli oczyszczenie i przesmarowanie nie pomoże to pozostaje wymiana przewodu hamulcowego elastycznego, ale nie podejrzewam, że trzeba będzie to zrobić - myślę, że wyczyszczenie załatwi sprawę !
odepnij zacisk, wyjmij klocki, oczyść zacisk i przesmaruj prowadzenie zacisku.
dostaje się tam sporo syfu i może się czasem troszkę blokować.
jeżeli oczyszczenie i przesmarowanie nie pomoże to pozostaje wymiana przewodu hamulcowego elastycznego, ale nie podejrzewam, że trzeba będzie to zrobić - myślę, że wyczyszczenie załatwi sprawę !
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
no to poluzuj zawor odpowietrrzajacy tak by przy wciskaniu tloczka plyn przez ten zaworek wylecial. to 1 wyjscie. potem odpowietrz to kolo
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA