O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
luzak

Post autor: luzak »

blaszka Ty obrażasz geniusz niemieckich inżynierów :mrgreen:
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Yahoo »

nie tylko blachy są cienkie w tico, jak trzymałem kierownicę to mi się palce wokół nadgarstków zawijały :mrgreen: :twisted:
BubuPN

Post autor: BubuPN »

kurna dzisiaj widziałem czadowy wypadek i stwierdzam, że Skoda Superb jest mocnym autem, koleś wjechał w tira, urwało mu lewe przednie koło razem z częścią zawieszenia, trochę pogniotło błotnik, maskę itp., ale uszkodzenia w ogóle nie doszły do przedziału pasażerskiego :shock: a tak w ogóle to założyłem sobie nowy tłumiczek wczoraj przyleciał nareszcie po ponad tygodniu czekania :mrgreen: pojechałem do tłumikarza, zdziwili się chłopaki jak zobaczyli, że tego tłumika po prostu nie da się zaspawać (jest to model zrobiony w 3/4 z tytanu - tak twierdzi pudełko), po wyjechaniu od nich i przejechaniu paru kilometrów prawie mi głowę urwało bo tłumik nie ma silencera, a do końcówki ze spokojem zmieści się pięść i w okół tej pięści paczki od ćmików jeszcze można włożyć :mrgreen: wróciłem więc z powrotem do tłumikarza i chwała Bogu jeden z modeli Upgrade miał taką samą średnicę końcówki więc za 50 zeta założyli mi silencer :mrgreen: i teraz mam hybrydę :mrgreen:
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

widze ze kombinujesz z autem tak samo jak ja A ja teraz zamówiłem świece brisk premium lgs ii będa w autku już po niedzieli
BubuPN

mi jeszcze polecili ciekawy patent który będę robił, a mianowicie wybebeszenie katalizatora i wsadzenie do środka rury owiniętej w środku czymś a'la wata - będzie nieco ciszej i przy okazji kacik się zrobi przelotowy :mrgreen:
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

tak Bubu, to się nazywa tampon :mrgreen:
BubuPN

hmmm.... szczerze mówiąc trochę to nawet przypomina tampon tyle że hmmm... dla słonicy? :mrgreen:
luzak

Bubu patrz do UŚMIECHNIJ SIE co sie dzieje jak sie katalizator wycina i przemyśl sprawe jeszcze raz :D :mrgreen:
BubuPN

Chodzi Ci o to Clio? Psss będzie mi tu jakiegoś francuza do Hondy porównywał :mrgreen: ale kurna jedno jest pewne - nie kupujcie tłumików a'la mugen bez silencera :mrgreen:
luzak

zapalają sie? :mrgreen: :mrgreen:
BubuPN

nie.... wyją :mrgreen:
luzak

może to będzie głupie pytanie.. ale co to silencer ? Wycisza dzwiek powyzej jakis obrotów?
BubuPN

silencer to jest taka wkładka z nierdzewki, ten który ja mam założony ma jedną rurę środkową o zmniejszonej średnicy żeby auto mniej wyło i jeszcze ma trzy regulowane otwory skręcane śrubami imbusowymi i im bardziej są one otwarte tym auto bardziej nadaje się do straszenia staruszek na przejściach dla pieszych :mrgreen:
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

mi jeszcze polecili ciekawy patent który będę robił, a mianowicie wybebeszenie katalizatora i wsadzenie do środka rury owiniętej w środku czymś a'la wata - będzie nieco ciszej i przy okazji kacik się zrobi przelotowy
Ja już u siebie kata dawno wyciałem :lol: a w jego miejsce dałem tłumik od bx ale cos mi sie zdaje ze to tłumik połączony z strumienica bo tak w środku smiesznie wyglada jak strumienice ale jest ciszej
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

oj, no co w tym złego :?: środek i tak masz pewnie nieźle wyciszony, a efekt musi być :mrgreen:
ODPOWIEDZ