wlot 2,5 cala, wylot 4 cale w końcówce zmieści się pięść i jeszcze zostaje trochę luzu jak nie zapomnę to jutro, a właściwie dzisiaj tyle, że trochę później zrobię foty już załozonego
No konkret znaczy zdarzają się niby jeszcze wieksze bo to jest coś koło 100 a są 115 ale hmm ten ma rownie wuelki wylot co sama jego szerokość no nic czekam, na fotki zamontowanego na autku jak to sie prezentuje
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
No to musi być fajny tłumik,ale zastanawia mnie tylko jedno cena bo jesli byłby on wykonany w 3/4 z tytanu to 1000zł to za niego minimum. Ile za niego dałeś?
pudełko twierdzi, że jest on z tytanu, jeśli chodzi o cenę to hasa on po 350 dolarów, ale w niektórych sklepach można go dostać o wiele wiele taniej, a czy na prawdę jest to tytan to już pozostaje słodką tajemnicą producenta..... ja za niego dałem 249zł + wysyłka LOTem, a z czego jest wykonany na prawdę to czort wie, jakoś nie kwapi mi się do sprawdzania jego składu chemicznego, grunt, że jest ładny, dobrze brzmi i nie jest żaden tam KM Malon czy inny rodzimy wynalazek
dźwięk to raczej zależy od silnika, np. Winkiel jeździ w swojej 306 bez silencera i gra u niego w miarę kulturalnie choć z tego co mi mówił ma końcówkę o wymiarach poniżej 4 cali, a u mnie to tak napierdziela, że musiałem jechać 60km/h na czwartym biegu przy 2,5 tys. obrotów żeby móc słyszeć radio
na razie jest lekki bas, po wyjęciu silencera jest tak jakbyś sobie przystawił subwoofer do ucha, odpalił jakąś płytę gdzie masz nagrany bez przerwy lecący tylko bass i rozkręcił na cały regulator