Jakie ET mają zwykłe 13??
Jakie ET mają zwykłe 13??
jak w temacie, może ktoś pamięta jakie ET mają zwykłe stalowe 13 puga 205???
Też mam teraz stalówki z zimówkami tyle że oznaczeń u mnie nima...!Problem w tym że na alusiach gorzej się prowadzi niż na zimówkach!!!
Próbowałem różnych kombinacji z dystansami 5-20mm okazuje się że jak założe stalówki to jest ok a na alusiach czuje się jak na czterech dojazdówkach:) I tak z ciekawości w sumie pytam bo prawdopodobnie to będzie wina tamtych opon-kumpel miał kiedyś to samo! Ale zerknij przy okazji, dzięki z góry.
Próbowałem różnych kombinacji z dystansami 5-20mm okazuje się że jak założe stalówki to jest ok a na alusiach czuje się jak na czterech dojazdówkach:) I tak z ciekawości w sumie pytam bo prawdopodobnie to będzie wina tamtych opon-kumpel miał kiedyś to samo! Ale zerknij przy okazji, dzięki z góry.
Musisz też dobrac odpowiednią szerokosć i wysokość opony do rozmiaru i szerokości felgi.Ja na przykład na zimę mam Dębice 155/70 R 13 na stalówach, a na lato 175/60 i 185/55 na aluskach 13R 5,5 cali i prowadzenie jest duzo lepsze bo na wysokich zimówkach ucieka mi na zakretach:))))zawias sienie wygina, a opona sie kładzie.....Ja chcę latooooooooo