Piwo!
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
Piwo!
1. Żywiec
2. Tyskie Książęce
3. Lech
4. Warka
z zagranicznych
1. Becks
2. Carlsberg
...
tak było do niedawna bo dzisiaj wróciłem z 17 dniowego rejsu po mazurach, gdzie pokochałem ponownie piwo Specjal i (uwaga!) ... Żubr, który to bronek uważam za swoje odkrycie.
przy okazji, słyszał ktoś o piwie co się zowie Grodziskie
2. Tyskie Książęce
3. Lech
4. Warka
z zagranicznych
1. Becks
2. Carlsberg
...
tak było do niedawna bo dzisiaj wróciłem z 17 dniowego rejsu po mazurach, gdzie pokochałem ponownie piwo Specjal i (uwaga!) ... Żubr, który to bronek uważam za swoje odkrycie.
przy okazji, słyszał ktoś o piwie co się zowie Grodziskie
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
puga oddam za łyk Grodziskiego!!!
Gdyby nie fakt, że w transporcie może się roztłuc, a już na pewno wytrząść na amen to słałbym Ci Ferguss szmal na wymianę za flaszkę lub dwie
U nas lokalne jest Żywiec i Tyskie z podproduktami (czyli lokalne nielokalne), bardziej lokalnych brak nad czym ubolewam
Wogóle, od 1 stycznia prowadzę statystyki ile litrów piwa wypiję w ciągu roku. Podobno średnio przeciętny Polak wypija 70 litrów. Na razie mam 50,5 litra w statystyce i mam zamiar liczbę tą dzisiaj podnieść o 1. To raczej mało ale uczciwie, nie zmuszam się
Gdyby nie fakt, że w transporcie może się roztłuc, a już na pewno wytrząść na amen to słałbym Ci Ferguss szmal na wymianę za flaszkę lub dwie
U nas lokalne jest Żywiec i Tyskie z podproduktami (czyli lokalne nielokalne), bardziej lokalnych brak nad czym ubolewam
Wogóle, od 1 stycznia prowadzę statystyki ile litrów piwa wypiję w ciągu roku. Podobno średnio przeciętny Polak wypija 70 litrów. Na razie mam 50,5 litra w statystyce i mam zamiar liczbę tą dzisiaj podnieść o 1. To raczej mało ale uczciwie, nie zmuszam się
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
ładnie umyj autko na weekend bo w sobotę Tobie przywiozę skrzynkę Grodziskiego i się wymienimyiveras pisze:puga oddam za łyk Grodziskiego!!!
nie musisz słać kasy, piwko dowiozę ostrożnie osobiście, będzie nawet schłodzone [/quote]Gdyby nie fakt, że w transporcie może się roztłuc, a już na pewno wytrząść na amen to słałbym Ci Ferguss szmal
- Rychu
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
tyskie.....zawsze i wszędzie....nie ma nic lepszego (nawet moja kobita gardzi wszelkimi redsami i innymi piwo-podobnymi wynalzkami), piwo to jest piwo a nie jakieś ciulate malinowe albo inne soczki...
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Lech,Królewskie a z lokalnych to lubie wasze lokalne bo troche sie najezdziłem prawie wszystkie któte wymieniliście
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl