A JA JESTEM 3 KROTNIM MISTRZEM POLSKI W MODELARSTWIE REDUKCYJNYM I W TYM ROKU TEZ COS TAM ZDOBYŁEM JAKIES 1 MIEJSCE I SIE NIE CHWALE
JAK KTOS MOZE BYŁ NA TYCH MISTRZOSTWACH W GDAŃSKU TO MÓJ MODEL TO CITROEN 2CV KAMELON
Ajj tam.. Chwale sie jak moge A co... A Tobie blaszka tez gratuluje A w tym Świnoujsciu tylko 3 pugi 205 widzialem, dwa diesle, jeden look i jeszcze dwie 309, jedna to Green, a druga piekne GTi
no to pięknie, własnie sobie oglądam Fakty i koleś z Orlenu powiedział, że jeżeli chodzi o ceny paliw u nas to nie jest źle, bo powinniśmy płacić o ok. 50groszy więcej za litr, a więc zapowiada się podwyżka kolejna, bo... dziś znów poszło w górę o 10groszy.
To może obstawiamy: 5zika/litr na koniec października, czy może już we wrześniu ?
brrrrrrrr......no i jak mogles takim czyms mnie z radosci obudzic?? No nie... to ja rower odkurze chyba Albo dziure w podlodze i bede za Flinstona robil ;P
EH daj spokój z tą benzyną jak takdalej pójdzie to sam zaczne odkładać na gaz ale w granicach 3,8-4 jeszce jakóś dało sie wyrabiac ale 5 to juz przesada a u nas jet juz po 4,35 i z dnai na dzien skacze w góre
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...