Witam szukam nr 08/2004 magazynu Auto Świat
na stronie 54 jest artykuł "Z duchem czasu" o peugeocie 205 gti.. czy ktoś mógły to zeskanowac ? i mi podesłac para@peugeot205.pl z góry dzięki
oraz artykułu z numeru (nr 17/00 str. 58) " Rześki staruszek" o Peugeocie 205 1.0 Junior
Czy chodzi o artykuł gdzie jest opisane czerwone 205GTi z silnikiem ponad 200 konnym i poszerzeniem, którym jeździ pracownik SKN-firmy zajmującej się silnikami i podnoszeniem ich mocy do wartości niemozliwych? Jeżeli tak to mam ten numerek gazetki i artykulik ale leży we Wrocławiu więc musiałbyś poczekać do końca września.
Lord Devil pisze:Czy chodzi o artykuł gdzie jest opisane czerwone 205GTi z silnikiem ponad 200 konnym i poszerzeniem, którym jeździ pracownik SKN-firmy zajmującej się silnikami i podnoszeniem ich mocy do wartości niemozliwych? Jeżeli tak to mam ten numerek gazetki i artykulik ale leży we Wrocławiu więc musiałbyś poczekać do końca września.
w tym poscie chodzi mi o artykul z Auto Swiata ale ten artykuł o którym ty mówisz też mi jest potrzebny ,, pochodzi on z magazynu GT>. jakbys mogł to zeskanuj go i podeslij mi jakos...z gory dzieki
Chyba bede mogl Ci pomoc tzn kupowalem autoswiaty w 2004 roku i pamietam ze w 1 z nich byl jakis artyukul o p205 wiec jesli odszukam gazete(i tu caly problem tkwi bo mogla zaliczyc smietnik ) to skany bedziesz mial na jutro gdyz sam nie dysponuje skanerem.
Przewertowalem cala chalupe i nic . Z artykulow o peugeotach mam tylko cos z roku 2002 i to w dodatku jest odnosnie czegos nowego (na tamte czasy) a tam w histori sa 3 zdania o 205 wiec to napewno nie to :/ Najgorzej mnie trapi fakt ze ja gdzies mialem jakis fajny artykul o 205 taki 2-3 stronowy i teraz nie wiem gdzie a tej gazety nie moge znalezc . Poszukam jeszcze ale czarno to widze . Jak znajde cokolwiek ciekawego dostaniesz na maila zrzuty. Pozdro dla all klubowiczow