chyba nadszedl czas... ale nie na zmiany :)
- afro
- Maniak
- Posiadany PUG: Green 92
- Numer Gadu-gadu: 0
chyba nadszedl czas... ale nie na zmiany :)
Chyba kazdy zauwazyl, ze na ulicach jest coraz mniej 205 Auto jest juz "starej daty". Tak sobie ostatnio myslalem, ze szkoda mi cokolwiek zmnieniac w moim aucie, czy przekladac z innej wersji bo z czasem oryginalne wersje beda cenione ( mam nadzieje ) i bede mogle powiedzec, ze jezdze 100% Rolandem. Szkoda mi bylo gdy kumpel do swojej 205 z '88 (w bardzo dobrym stanie) zalozyl zamiast oryginalnej kierownice z GTi, przyciemnil szyby i dodal pare naprawde "wiejskich" dodatkow. A przeciez wczesniej to byla prawie idealna 16sto letnia 205
Podsumowujac, ja bym nawet oryginalnych kolpakow nie zmienil
Podsumowujac, ja bym nawet oryginalnych kolpakow nie zmienil
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
hehe zgadzam sie z Blaszka że sa elementy które wypada wymienić np stara kiera 2-raminna jest paskudna moim zdaniem, podobne wrażenie mam co do tylnych lamp. Co do Anglii to tam zyja inni ludzie jeżdza lewa strona i wogóle
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- numerik
- Nowicjusz
Ja tam w swoim Gentry nic nie zamieniam, no chyba tylko felgi z 14'' na 15'' bo speedliny są naprawde ładne, chociaz oryginalne od Gentry z sentymentu zostawiam. Jednak jak wersja jakaś uboga to czemu nie, nie wszystkie to Rollandy, Greeny, Gentry, czy GTI, przciez zdarza sie spora grupa Juniorków lub innych bardziej ubogo wypasionych modeli a każdy z nas chciałby mieć w swoim pugolocie jak najwięcej gadzetów, szczególnie tych umilających podrożowanie 205,
Sacre numerik 205
- 205_Winner
- Junior
- Kontakt: