O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: cheatoss »

ja lece na ck one =]

powodzenia w tym brudnym kraju kretaczy luzak =]
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

:shock:
Załączniki
Nara1.jpg
Nara1.jpg (2.91 KiB) Przejrzano 2171 razy
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

jade sobie dzis do pracy w szczeciniei co widze: jedzie sobie cinquecento 700poj nic by w tym ni ebyło dziwnego i śmiesznego gdyby ten fiacik ni ebył fiacikiem policyjnym myślałem ze padne ale to i tak lepsze niz maluch policyjny którego zdjecie wysyłałem kiedys na forum
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

blaszka pisze:jade sobie dzis do pracy w szczeciniei co widze: jedzie sobie cinquecento 700poj nic by w tym ni ebyło dziwnego i śmiesznego gdyby ten fiacik ni ebył fiacikiem policyjnym myślałem ze padne ale to i tak lepsze niz maluch policyjny którego zdjecie wysyłałem kiedys na forum
woza nim owczarka niemieckiego =]
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
hal205

Post autor: hal205 »

Ja bedac na wakacjach spotkalem sie z czyms podobny tzn z policyjnym cc Dla mnie to parodia no chyba ze oni traktuja to tylko jako samochod do dojezdzania do wypadkow bez ofiar itd.... Przeciez to tylko utopieniem kasy bylo kupno tego szajsu. Jeszcze zeby to bylo sc ale nie cc to juz tragedia :/ (maluch na innej budzie ) ....
invictus

Post autor: invictus »

BubuPN

Post autor: BubuPN »

nie ma jak dobry marketing :mrgreen:

kurde normalnie jeszcze trochę i założę karabiny a'la Aston Martin James'a Bonda. jadę dzisiaj na coniedzielny spocik klubowy no i wlecze się przede mną kobita Twingo na wiejskich rejestracjach chyba pierwszy raz puszczona na miasto, na siedzeniu pasażera jakiś koleś no i wlecze się babsko niemiłosiernie, owszem lubię powolny lans, ale bez przesady. no i dojeżdżamy do mega krzyżówki i już na samym początku rozwidlenia pasów zjechałem na prawoskręt, a ona nadal leci prosto i jak już moja maska była w połowie jej auta to ta daje kierunkowskaz w prawo i zaczyna zjeżdżać na mój pas, o mało mnie skubana nie staranowała, wziąłem ją ztrąbiłem i jeszcze dostała zjebke od kolesia, który z nią jechał hehe, na następnej krzyżówce na lewoskręcie już puściła mnie przodem, zjechała na lewo i w ostatniej chwili się rozmyśliła, że jednak chce jechać prosto....
Awatar użytkownika
iveras
Maniak
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1660813

Post autor: iveras »

:idea: hehe, już wiem dlaczego zlot ogólnopolski nie może odbyć się w Łodzi i dlaczego tak oponowaliście przeciwko temu :D
właśnie wróciłem z knajpy gdzie kolega opowiedział mi taką anegdotkę.
Otóż większość jego niemiłych przeżyć wiąże się z ludźmi z Łodzi czy też bezpośrednio z Łodzią (ot jakiś życiowy niefart).
I dzisiaj mówi mi, że ukradli komuś znajomemu auto w Łodzi, a dalej "to wiesz już skąd wzięło się słowo złodziej"
:lol:
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?

Post autor: hal205 »

hahahahah
BubuPN

hahahaha dobre dobre, ale w sumie trudno nie zauważyć, że najwięcej najgorszych rzeczy dzieje się właśnie tam :mrgreen:
luzak

Post autor: luzak »

jak można nazwać miasto "łódź" jak nawet rzeki tam nie ma :) nie wspominając, że taksiarze za kurs 1 km chcą 20zl..... miasto cudów :)
BubuPN

w każdym mieście się trafiają tacy taksówkarze więc to akurat ewenement nie jest :) w Poznaniu wystarczy choćby na dworcu głównym zejść z peronu do podziemnego tunelu prowadzącego do wyjść i już podlatują kolesie z cyklu "może ponieść walizeczkę? a może taksóweczkę?"
Awatar użytkownika
Damian1p
Uzalezniony

Post autor: Damian1p »

no kurcze tyle bywalem na tym dworcu w zwiazku z moim podrozniczym trybem zycia (nie mylic z miejscem zamieszkania :P) no i nigdy nikt nie chcial mi poniesc walizeczki :(
Nie drażnij Lwa, bo Lew to Ja
http://damian1p.peugeot205.pl/
luzak

Post autor: luzak »

chopy mam pytanie, jak to jest z wsadzeniem turbiny do zwyklego diesla? Jest z tym dużo problemów czy tylko trzeba kupić tubinke i ją zamontować? Chodzi mi dokładnie o silnik 1,9 D ze stajni VW montowany w starszych skodach. To pierwsze pytanie a drugie czy przy silniku diesla ma jakikolwiek sens zakładanie stożka?
invictus

Post autor: invictus »

stozka sensu zakladac nie ma -jezdzilem z power rura bez zadnego filtra przez jakies 2km i 0 roznicy...
ODPOWIEDZ