Lord Devil pisze:Fajna sprawa, tylko intercooler jakiś taki malutki. To kto pierwszy u nas zbuduje takie autko??
Może ty ?? wreszcie będzie sie czym pochwalić za granicą:) na innych forach
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
dziwia mnie dwie rzeczy w tym autku brak rozpórki na kielichach (przy takiej mocy to powinno być na pierwszym planie ) i drugie dlaczego nie ma osłony rozrządu wystarczy mały kamyk jakas śrubka i juz bedzie po silniku
blaszka pisze:dziwia mnie dwie rzeczy w tym autku brak rozpórki na kielichach (przy takiej mocy to powinno być na pierwszym planie ) i drugie dlaczego nie ma osłony rozrządu wystarczy mały kamyk jakas śrubka i juz bedzie po silniku
w Polsce by sie bez tego nie obyło ale oni chyba stwierdzili ze nie potzebuja bo drogi równe i kamieni nie ma
Dla mnie REWELA, tylko co taki motor robi z takim lekkim autem... Szwagier ma Omegę o zbliżonej ilośći kucy i to ładnie śmiga (a jaka różnica w wadze aut).
krzysiek309 pisze:Dla mnie REWELA, tylko co taki motor robi z takim lekkim autem... Szwagier ma Omegę o zbliżonej ilośći kucy i to ładnie śmiga (a jaka różnica w wadze aut).
Jak jeszcze kilka takich wozów oglądne to z mojego MI zrobię turbo MI podobne jak na zdjęciach też na gaźnikach. Jedyny problem którego jeszcze nie rozwiązałem to zapłon. Gość ze zdjęć zapodał gotowy zestaw za jakieś 500 funciaków i z głowy. W Angli z takimi rzeczami nie ma problemu u nas posucha straszna.