Ile wchodzi plynu do chlodnicy !!??
- OZzi
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Ile wchodzi plynu do chlodnicy !!??
Siema...
Ile wchodzi plynu do chlodnicy
Silnik 1.1 lezak...
Bo musze wymienic caly plyn na zime..a wczesniej tego nie robilem wiec nie wiem ile wchodzi..i jak spuscic stary plyn ??
Ile wchodzi plynu do chlodnicy
Silnik 1.1 lezak...
Bo musze wymienic caly plyn na zime..a wczesniej tego nie robilem wiec nie wiem ile wchodzi..i jak spuscic stary plyn ??
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?t=5076
szukajcie a znajdziecie powiedzial pan... ty miales szczegolnie blisko 4 topiki nizej
szukajcie a znajdziecie powiedzial pan... ty miales szczegolnie blisko 4 topiki nizej
Ja to robiłem z 2 tygodnie temu i do 1,8 weszło mi ponad 8,5 l. odpowietrzenie zrobilem sobie troszke inaczej (prościej ale wiem ze niedokładnie, aczkolwiek nie nażekam teraz) odkreciłem przewód górny od chłodnicy ale nie przy chłodnicy i nie całkowicie tak żeby płyn mógł leciec a powietrze uciekac, uruchomilem silnik, troszke pochodzil i było git
P.S. jak bedziesz rozkrecał uważaj żeby nie uszkodzic przewodów, u mnie były stare i sparciale- pekł przy samej obejmie, naszczeście udalo mi sie odciąć pekniety fragment a przewód był na tyle długi żeby siegnąć jeszcze do chłodnicy.
P.S. jak bedziesz rozkrecał uważaj żeby nie uszkodzic przewodów, u mnie były stare i sparciale- pekł przy samej obejmie, naszczeście udalo mi sie odciąć pekniety fragment a przewód był na tyle długi żeby siegnąć jeszcze do chłodnicy.
W 1,8? w dieselu ?
niepotrzebnie zdejmowałeś przewód bo zaraz obok jest śrubka w obudowie termostatu
Nad samym króćcem tego przewodu
A druga od nagrzewnicy jest taka plastikowa na wężu
niepotrzebnie zdejmowałeś przewód bo zaraz obok jest śrubka w obudowie termostatu
Nad samym króćcem tego przewodu
A druga od nagrzewnicy jest taka plastikowa na wężu
501512021 Sprzedam wszystkie części silnikowe 1,8 diesel i 1,9TD od 5pln, szyberdach prostokątny30pln, drążki gti 19mm, stabilizatory 19mm i 16mm, wnętrze od forevera, inne