sprzedałem swoją konserwe
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
ja tam swoja 205 lubie posmigac. nie mozna narzekac na 205 nawet jak na trase. a po miescie to pomykam tez miedzy autkami .... noga w ziemie i heja (ale we wlasciwym zakresie)
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
no to dziwie sie bo ja nie jednokrotnie widze czy to w miescie czy na trasie opel vectra B, silnik 2,5 TD czy TDI. w kazdym razie jest wersja 2.0 benzyna i 2.5 disel !!.
jak 137 koni to nie duzo jak na tak wielka bryke ale i tak wystarczy by sie bujnac
EDIT:
sorry, cos mi sie je*lo Ty piszesz opel VECTRA B, a ja mysle opel OMEGA B tak wiec to dotyczylo omegi B co pisalem o silnikach
jak 137 koni to nie duzo jak na tak wielka bryke ale i tak wystarczy by sie bujnac
EDIT:
sorry, cos mi sie je*lo Ty piszesz opel VECTRA B, a ja mysle opel OMEGA B tak wiec to dotyczylo omegi B co pisalem o silnikach
- Lord Devil
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
- Numer Gadu-gadu: 6446898
- Kontakt:
mysle że napewno by się znalazł, wiele ludzi kocha 205 bo niestety nie stać ich na lepsze auto.Lord Devil pisze:Albo sie kocha 205 albo nie. Wychodzi na to że jeżdziłeś 205, bo nie było Cie stać na lepsze auto, a jak zarobiłes to kupiłeś coś innego. Twój wybór, Twoja wola, ale porównanie audi A4 do 205 . Miłej jazdy nowym autem.
p.s.
Nie ma takiego opla na którego zamieniłbym moją 205.
- JoT_JoT
- Moderator
- Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
- Numer Gadu-gadu: 3288286
Jasne jak sie chociaz odrobine kocha Swoje autko a nie tylko używa go jako autka na które Cie stać To po pierwsze wklada sie w nie choc odrobine serca dba sie o nie. I po sprzedarzy nie pisze się z radością że się pozbyło konserwy. Bo to conajmniej obraza dla wielu klubowiczów.
A co do tego że Lord nie chce opla to wcale mu sie nie dziwie bo jest jedna z marek do któej i ja jestem wyjątkowo uprzedzony głównie zze względu na blacharke
A co do tego że Lord nie chce opla to wcale mu sie nie dziwie bo jest jedna z marek do któej i ja jestem wyjątkowo uprzedzony głównie zze względu na blacharke
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
Brak slow jestem tu krotko staram sie udzielac itd ale jak widze u klubowicza text "nigdy wiecej 205" to sie zastanawiam po cholere byc w takim klubie gdzie gadaja o samochodzie ktorego sie nie lubi.
Ja rozumiem ze nie trzeba miec 205 mozna miec lepsze auta kazdy ma to na co go stac i co lubi zreszta to nie klub posiadaczy tylko milosnikow. Mozna nie lubic swojego samochodu ale np interesowac sie lepszymi wersjami itd itd. Ale jak sie jest juz w fanklubie to chyba cos trzeba lubic w tym aucie ?
Swoja droga nie lubie wisniewskiego wiec sie chyba zapisze do fanklubu ich troje
Ja rozumiem ze nie trzeba miec 205 mozna miec lepsze auta kazdy ma to na co go stac i co lubi zreszta to nie klub posiadaczy tylko milosnikow. Mozna nie lubic swojego samochodu ale np interesowac sie lepszymi wersjami itd itd. Ale jak sie jest juz w fanklubie to chyba cos trzeba lubic w tym aucie ?
Swoja droga nie lubie wisniewskiego wiec sie chyba zapisze do fanklubu ich troje
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
Hal205 ... popieram Twoja wypowiedz poza tym fanklubem wisniewskiego
Choc nie ukrywam ze kilka jego kawalkow mnie sie bardzo podobalo....
Tez mnie sie zbyt nie podoba jak ktos sprzedaje puga, zarazem odchodzi badz nie z fanklubu ALE jak juz sprzedaje to nie wystawialby komentarza negatywnego na to auto bo to jednak troche uderza w inna osobe. Lepiej napisac sprzedalem auto nie podajac powodu a jak juz chce to bez textu ... sprzedalem ten zlom, nigdy wiecej 205.
To jest lekka przesada - jak samochod sie psuje tzn ze nie dbalo sie o biezace naprawy lub poprostu nie bylo kogos stac, to ok. Ale niech nikt nie pisze takich negatywnych rzeczy wiedzac ze jest wiele tu osob ktorym to auto sie naprawde podoba.
Ja licze na to ze jak przyjdzie mi zarabiac wieksze pieniadze, to nie zmienie auta i bede z nim cosik robil - w najgorszym przypadku kupie drugie a to bedzie na ostra jazde bo jest swietne i zwinne !!! VIVA LA PUG205 :D:D:D
Choc nie ukrywam ze kilka jego kawalkow mnie sie bardzo podobalo....
Tez mnie sie zbyt nie podoba jak ktos sprzedaje puga, zarazem odchodzi badz nie z fanklubu ALE jak juz sprzedaje to nie wystawialby komentarza negatywnego na to auto bo to jednak troche uderza w inna osobe. Lepiej napisac sprzedalem auto nie podajac powodu a jak juz chce to bez textu ... sprzedalem ten zlom, nigdy wiecej 205.
To jest lekka przesada - jak samochod sie psuje tzn ze nie dbalo sie o biezace naprawy lub poprostu nie bylo kogos stac, to ok. Ale niech nikt nie pisze takich negatywnych rzeczy wiedzac ze jest wiele tu osob ktorym to auto sie naprawde podoba.
Ja licze na to ze jak przyjdzie mi zarabiac wieksze pieniadze, to nie zmienie auta i bede z nim cosik robil - w najgorszym przypadku kupie drugie a to bedzie na ostra jazde bo jest swietne i zwinne !!! VIVA LA PUG205 :D:D:D
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Panowie! Ja też w życiu puga bym nie sprzedał! Tyle mojej pracy która włozyłem w to auto aby smigało jak najlepiej, przeróbek i innych. Mam pełen sentyment do tego auta. W ciagu roku pracy nad nim praktycznie nie ma elementu którego bym nie chciał poprawić,przesmarować nauczyc sie zasady jego działania itp. Należac do tego klubu, kazdego dnia z niecierpliwościa czekam az bede mógł zasiąsć przed kompem i zobaczyć co nowego! Mam tu swoich kolegów tych z warszawskich spotów i tych troche dalszych z którymi namietnie nawijam za pomoca postów.
Śmiało moge powiedzieć Kocham moja 205 i uwielbiam ten Klub
Śmiało moge powiedzieć Kocham moja 205 i uwielbiam ten Klub
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl