O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
invictus

Post autor: invictus »

zagraj w SCAR na PC -model fizyczny jest o nieeebo lepszy -tylko gra jest krotka i za latwa
BubuPN

Post autor: BubuPN »

właśnie leciałem w jednej z misji kursowych Mazdą RX7 MKIII apropo szybkiego pokonywania zakrętów i jest po prostu bajka, model jazdy dla aut 4WD i z tylnim napędem zrobili świetnie zwłaszcza dla tych powyżej 200 koni :mrgreen: 8)7
invictus

To dodaj M5 gazu w zakrecie w GT4 i zrob to na zywo -zobaczysz roznice 8)7
BubuPN

nie no wiadomo, że nie ma co gry w pełni do życia porównywać, w końcu na żywo nie możesz zrobić retry i nie załatwisz wszystkiego padem 8)7
invictus

taaa ale reakcja na gaz to reakcja na gaz 8)
Ferguss

Post autor: Ferguss »

kurde chciałbym mieć takie problemy jak Wy, ale ani sprzęt, ani czas na to nie zezwala... chociaż wiele dałbym za weekend z GT4 :)
invictus

ja nie mam ps2 a i kompa mam pewnie starszego niz ty ale od czego sa qmple :wink:
Ferguss

starszego? chłopie jak ja odpalam swojego, to muszę śrubokręcikiem głowicę regulować jak przy kasetach w commodore C64 :lol:
jedyne co mam nowe, to podkładka pod mysz :P
invictus

ja nie mam podkladki 8)
co sie stalo z quattro bo nie jestem w temacie??
Ferguss

Po potężnym napaleniu się na przeróbkę tego autka, zdarzyła mi się okazja, która dała mi 1000 ojro zarobku :) nie mogłem się powstrzymać - zarobić tyle w 3 dni to jest coś. No a teraz szukam czegoś nowego :)
invictus

kupisz drugi za sam zysk z tego 8)
Ferguss

ciężko znaleźć w dobrym stanie, ale nadal szuka czegoś dla siebie :)
BubuPN

Noo to jeszcze druga taka okazja i masz porządne w miare młode auto :)
Ferguss

wiem, wiem, ale ile razy głupi może mieć szczęście? :P
BubuPN

oj dużo razy, dużo - wiem to po sobie :mrgreen: 8)7
ODPOWIEDZ