Witam serdecznie Widze, że forum Peugota 205 jest bardziej obszerne niż to dotyczące 309-tki. Mam problem z zakupem obrotomierza. Słyszałem różne opinie dotyczące tego czy ten model z wtrysku będzie działać z gaznikiem. Nie chciałbym wywalać kasy w błoto. Z góry wielkie dzięki za pomoc. Silnik 1124 ccm. Pozdrawiam
Obrotomierz jak sie go dobrze podłączy to będzie ten sam działa zarówno przy wtrysku jak i gaźniku Ja miałem 954 gaźnik teraz 1124 wtrysk i ciagle ten sam obrotomierz. Pzoa tym obrotomierz bierze sygnal z cewki
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
Wilekie dzięki Jak w praktyce to działa to super. Serdecznie pozdrawiam. Chyba częściej będe tu zaglądać, w koncu 205 i 309 mają takie same podzespoły.
ważne jaki typ silnika <2 czy 4 sów> i ile garów. podłącza sie na wejsciu cewki czy wyjścu modułu, jakos tak. dla pugów jeden typ obskoczy wszystkie <no moze t16 nie, ale tylko jeśli ma więcej niż 4 gary, tego to nie wiem >POZDRO!!
Zawiecha jest ta sama, bo ktoś z klubu (http://www.republika.pl/peugeot309) przkładał tylną belke i podobno posowała. Przyjmujecie do klubu ludzi z 309-tkami ?