w iwekszości naszych klubowych autek to kwestia nowego lakieru-ale szkoda na to wydawac kase. Ja w tym miesiacu chce odnowić swój lakier,zobaczymy co z tego wyjdzie
no i co z tymi tapetami .??? moze jakis konkurs by wreszcie ruszył ?
Ostatnio zmieniony 26 wrz pn, 2005 5:46 pm przez Para, łącznie zmieniany 1 raz.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
kurcze no to co ...inne miejsca tez sie licza ! pozatym to kwestia gustu >.dajcie szanse innym
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
buahaha dobre
jasne, że warto spróbować! Zawsze jakieś ciekawe zdjęcia mogą wyjść.
Ja będę startował w kategorii zdjęcie 205 w najdziwniejszym (najbardziej zaskakującym) miejscu
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
ja to powiem inaczej psotaram sie niebawem o wstawienie tych fotek na stroneke a konkurs nie polega na wybraniu jednej fotki która bedzie jedyną oficjalną tapetą strony wybierzeemy tyle tapet ile sie nam będzei podobac tylko waidomo muszą sie tam znależć tylko ładne tapetki i nasze klubowe a ilośc zobaczymy jak co komu będzie sie podobac napewno nie bedzie to jedna tapetaA bo to stanowczo za mało na tyle fotek
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
Z tym nowym lakierem to nie tak do końca. Nie jestem lakiernikiem a cabrio sam malowałem. Poza tym nie trzeba odrazu lakierować, dobra polerka czyni cuda. Auto Padre nie miało robionej polerki, ani tym bardziej nie było malowane, ma oryginalny lakier, a auto ma 17lat!!!!!!!!!!. Dbać Panowie, dbać, pasta, wosk.