sztywny hol
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
NO TO JA WAM OPOWIEM JEDNA HISTORYJKE
MOJA MAMUSKA PRACUJE W ZAKŁADZIE BLACHARSKIM JAKIES 3 MIESIACE TEMU PRZYWIEZLI JEJ PEUGOTA 307 DO NAPRAWY CO SIE OKAZAŁO DLACZEGO ZOSTAŁ ROZBITY
JECHAŁA SOBIE GOSCIÓWA TA 307 I ZABRAKŁO JEJ PALIWA ZAWDZWONIŁA PO KOLEZANKE ZEBY TAMTA JA SHOLOWAŁA DO CPNU NO I ZACZEPIŁY AUTO NA LINKE I WSIADŁY ALE ZEBY BYŁO ŚMIESZNIEJ WSIADŁY ALE DO AUTA HOLUJĄCEGO A 307 ZOSTAWIŁY BEZ KIEROWCY I JAK PÓZNIEJ OPISYWAŁY WSIADŁY SOBIE GADAJA GADAJA A TU RAPTEM BUM WYSIADAJA A 307 UDEZYŁA W MUREK . GŁUPIE CIPY POWIEDZIAŁY ZE MYSLAŁY ZE JAK ZACZEPIA TO AUTO SAMO BEDZIE ZA NIMI JECHAŁO (JA PIERDOLE JAKBYM MIAL TAKA DZIEWCZYNE TO BYM JA WJE... Z CHATY ZA GŁUPOTE) NO I OCZYWISCIE NIEDOSYĆ ZE AUTO ROZBITE TO TA CO KIEROWAŁA (HOLOWAŁA ) DOSTAŁA TEZ MANDAT (DOBRZE GŁUPIEJ CIPIE TAK)
MOJA MAMUSKA PRACUJE W ZAKŁADZIE BLACHARSKIM JAKIES 3 MIESIACE TEMU PRZYWIEZLI JEJ PEUGOTA 307 DO NAPRAWY CO SIE OKAZAŁO DLACZEGO ZOSTAŁ ROZBITY
JECHAŁA SOBIE GOSCIÓWA TA 307 I ZABRAKŁO JEJ PALIWA ZAWDZWONIŁA PO KOLEZANKE ZEBY TAMTA JA SHOLOWAŁA DO CPNU NO I ZACZEPIŁY AUTO NA LINKE I WSIADŁY ALE ZEBY BYŁO ŚMIESZNIEJ WSIADŁY ALE DO AUTA HOLUJĄCEGO A 307 ZOSTAWIŁY BEZ KIEROWCY I JAK PÓZNIEJ OPISYWAŁY WSIADŁY SOBIE GADAJA GADAJA A TU RAPTEM BUM WYSIADAJA A 307 UDEZYŁA W MUREK . GŁUPIE CIPY POWIEDZIAŁY ZE MYSLAŁY ZE JAK ZACZEPIA TO AUTO SAMO BEDZIE ZA NIMI JECHAŁO (JA PIERDOLE JAKBYM MIAL TAKA DZIEWCZYNE TO BYM JA WJE... Z CHATY ZA GŁUPOTE) NO I OCZYWISCIE NIEDOSYĆ ZE AUTO ROZBITE TO TA CO KIEROWAŁA (HOLOWAŁA ) DOSTAŁA TEZ MANDAT (DOBRZE GŁUPIEJ CIPIE TAK)
- Damian1p
- Uzalezniony
hahaha no ale wiecej takich chociaz zabawnie jest i warsztaty zarabiaja
Nie drażnij Lwa, bo Lew to Ja
http://damian1p.peugeot205.pl/
http://damian1p.peugeot205.pl/
- simonszop
- Junior
- Kontakt:
widzialem taki patent kiedys w terenowce - koles kolekcjoner LandRover'ow
mial na przednim zderzaku 2 haki holownicze zamontowane (na koncach)
i________i <= tak to wygladalo
pytam sie po co to ?
a on na to, ze ma taki trojkatny sztywny hol i jak jezdzi na zloty i takie tam
to zapina to autko za drugi i jedzie - a autko bez kierowcy elegancko
za nim tansze niz laweta
mial na przednim zderzaku 2 haki holownicze zamontowane (na koncach)
i________i <= tak to wygladalo
pytam sie po co to ?
a on na to, ze ma taki trojkatny sztywny hol i jak jezdzi na zloty i takie tam
to zapina to autko za drugi i jedzie - a autko bez kierowcy elegancko
za nim tansze niz laweta