Stożek briski i magnetyzery
- Michal
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
To teraz skoro mowa o cieciu kosztow... Nie lepiej wydac cala kase wrzucona w te gadzety na paliwo niz na uzyskanie przyjmijmy 5 koni? To zadna roznica! Albo chociaz wlozyc kase w instalacje gazowa. Bo pachnie mi to 'tjuninkiem'... Taki szpan - patrz mam stozek i magnetyzer znaczy ze nie masz ze mna szans... A nawet A-grupowy maluch pojdzie lepiej 5 koni nie robi roznicy wiec nie rozumiem po co na sile ludzie pakuja rozne dziwne rzeczy do auta... Kazdy przerabia auto na "sportowo"... tylko ze obwieszenie tonami plastikow auta to zadna 'przerobka'...
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Blaszka ma racje i dobrze gada! Nie ma sie co tak podniecac Gti(oczywiście nic do nich nie mam) bo jes icht tyle i w takiej cenie ze tak naprawde każdy moze je mieć!!! A nie kupuje sobie Gti nie z tego powodu że go nie stać tylko może z tego że wiekszosc z nich to już składaki albo zaczynaja sie sypac bo jakiś synek nie potrafiacy zadbać auta ale majacy rajdowe zacięcie sie za niego zabrał. A skoro kolega pisze w konkretnej sprawie to nalezy mu odpowiedzieć!
-zakładaj filterek bo lepiej autko chodzi i jak ładnie buczy a kolejnym atutem jest to ze go spbie czyscisz i pare razy sie nada wiec wyjdzie tak naprawde taniej niz oryginalny w puszcze
-swiece to też ważna sprawa ale aż tak bym nie świrował z jakimis platynowymi
mam NGK V-Line i dobrze daja rade ale kupiłem do nich dobre kable siliconowo-kevlarowe
-magnetyzery to pomyłka-nie warto na nie wydawać kasa i jest o nich temat wiec jak poszukasz to dowiesz sie wiecej bo nie bede powtazał postów wszystkich innych osób
-zakładaj filterek bo lepiej autko chodzi i jak ładnie buczy a kolejnym atutem jest to ze go spbie czyscisz i pare razy sie nada wiec wyjdzie tak naprawde taniej niz oryginalny w puszcze
-swiece to też ważna sprawa ale aż tak bym nie świrował z jakimis platynowymi
mam NGK V-Line i dobrze daja rade ale kupiłem do nich dobre kable siliconowo-kevlarowe
-magnetyzery to pomyłka-nie warto na nie wydawać kasa i jest o nich temat wiec jak poszukasz to dowiesz sie wiecej bo nie bede powtazał postów wszystkich innych osób
Ostatnio zmieniony 28 wrz śr, 2005 3:23 pm przez Sebek, łącznie zmieniany 1 raz.
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
-chłopak ma z tego przyjemność że to zrobił a Ty sie tak nie podniecaj bo wsiade w Hyundaia Coupe Turbo którego mam jeszcze i wtedy Ty nie masz szans nawet jak wyjmiesz swoje całe wnętrze bo to przecież rajdowy tunning!!! Pewne osoby trzymaja te auta a mam też peugeota 205 bo kocham to autko i moge przy nim siedziec dniami i nocami. Nie można tak pisać! Jestesmy kolegami z klubu wiec jak koledzy odpowiadajmy sobie na pytaniaMichal pisze:To teraz skoro mowa o cieciu kosztow... Nie lepiej wydac cala kase wrzucona w te gadzety na paliwo niz na uzyskanie przyjmijmy 5 koni? To zadna roznica! Albo chociaz wlozyc kase w instalacje gazowa. Bo pachnie mi to 'tjuninkiem'... Taki szpan - patrz mam stozek i magnetyzer znaczy ze nie masz ze mna szans... A nawet A-grupowy maluch pojdzie lepiej 5 koni nie robi roznicy wiec nie rozumiem po co na sile ludzie pakuja rozne dziwne rzeczy do auta... Kazdy przerabia auto na "sportowo"... tylko ze obwieszenie tonami plastikow auta to zadna 'przerobka'...
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
Ja powim tak: Sam stozek tylko przeniesie maksymalna moc wyzej -czyli przy maksymalnych obrotach bedzie trochce lepiej szedl. Jak jezdzisz normalnie nie przekraczajac raczej 4 tys to nie warto. Magnetyzery sa ok, ale nie ma co cudow oczekiwac. Swiece to lepiej zalozyc takie jakie poleca producent (np beru proponuje np. do GTi chyba 3 rodzaje z 3 polek cenowych -mnie osobiscie wydaje sie ze zwykle sobie spokojnie poradza -lepiej zmieniac czesciej np NGK, niz zadko kupowac jakies platynowe)
Sebek -hyundai turbo to troche takie badziewie... No chyba ze to V6 z turbo
Sebek -hyundai turbo to troche takie badziewie... No chyba ze to V6 z turbo
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
no i co wtedy......
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- Michal
- Junior
- Kontakt:
Z calym szacunkiem to TY sie podniecasz w tym momencie i chwalisz sie ze masz cos tam, ale mnie nie obchodzi co Ty masz... Ja moge miec helikopter i tez nie bedziesz mial szans na skrzyzowaniu... I prosze Cie nie dodawaj do rajdow tuningu bo obrazasz wielu ludzi... Nie uznaje czegos takiego jak 'tuning'... Jak chcesz pogadac o rajdach to rzuc temat, chetnie pogadam...Sebek pisze: chłopak ma z tego przyjemność że to zrobił a Ty sie tak nie podniecaj bo wsiade w Hyundaia Coupe Turbo którego mam jeszcze i wtedy Ty nie masz szans nawet jak wyjmiesz swoje całe wnętrze bo to przecież rajdowy tunning!!! Pewne osoby trzymaja te auta a mam też peugeota 205 bo kocham to autko i moge przy nim siedziec dniami i nocami.
Jak bedziesz tak pisal jak wyzej to moim kolega na pewno nie bedziesz... Ja nikogo nie obrazam... A ta powyzsza wypowiedz to w stylu: jak ci sie nie podoba to ci przypie...lę. Zadalem kilka pytan i sugestii czy nie lepiej by bylo zrobic tak a nie inaczej... w kazdym temacie sa jakies rozwiazania, w kazdym temacie mozna wymyslec inne... Jak kolega bedzie chcial wrzucic stozek czy magnetyzer to i tak wrzuci, nic mi do tego... Ale mam swoja opinie i chyba moge ja wyrazac... I wyrazam ja bez oburzenia na inna osobe i rzucania dresiarskich hasel... Tak mi sie przynajmniej wydaje...Sebek pisze: Nie można tak pisać! Jestesmy kolegami z klubu wiec jak koledzy odpowiadajmy sobie na pytania
Pozdrawiam
PS. Popieram w calej wypowiedzi Invictusa...
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
no pewnie byś musiałinvictus pisze:Wtedy musalbym uzyc 1 biegu na starcieSebek pisze:no i co wtedy......
do Michała! Ja tu nikogo nie obrażam:!: chyba że sie poczułeś a miałem wrażeżenie że smiesz kpić z opinii Blaszki który słusznie pisał. Padło konkretne pytanie i miała byc odpowiedz a nie to że maluch A grupa robi ich pugi! I jakie auto ma sobie kupować kolega. Nie obrażam tu rzadnych rajdowców z naszego klubu i dla wielu mam szacunek ale wiesz za co? Za ich wypowiedzi a zapewniam Cie że rzaden tak nie pisał ani czm to smierdzi jak Ty. I nie pisz wiecej że mam jakieś dresiarskie teksty bo co Ty sobie wogóle wyobrazasz? Znasz mnie że tak piszesz? I kto tu kogo obraża
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
buahahahaha
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Jednak coś zmieniaja
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- Michal
- Junior
- Kontakt:
To tylko Twoje wrazenie...Sebek pisze:do Michała! Ja tu nikogo nie obrażam:!: chyba że sie poczułeś a miałem wrażeżenie że smiesz kpić z opinii Blaszki który słusznie pisał.
Ja tak nie powiedzialem, chyba ze czytasz co drugie zdanie...Sebek pisze:Padło konkretne pytanie i miała byc odpowiedz a nie to że maluch A grupa robi ich pugi!
To tylko matrix...Sebek pisze:Nie obrażam tu rzadnych rajdowców z naszego klubu i dla wielu mam szacunek ale wiesz za co? Za ich wypowiedzi a zapewniam Cie że rzaden tak nie pisał ani czm to smierdzi jak Ty.
Zamknij sie w sobieSebek pisze: I nie pisz wiecej że mam jakieś dresiarskie teksty bo co Ty sobie wogóle wyobrazasz? Znasz mnie że tak piszesz? I kto tu kogo obraża
I jeszcze PS: przekreciles kazde moje slowo tak zeby wyszlo na Twoje... szacunek wodzu... hehe
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
nie mam nic do Ciebie i ta cała akcję uważam za niepotzrebną ale zapawniam Cie że do dresa mi daleko
...... tez piszesz z pewna dozą podtekstów i sugestii wiec razem zamknijmy sie w sobie
...... tez piszesz z pewna dozą podtekstów i sugestii wiec razem zamknijmy sie w sobie
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF