mam miękki dowód + zaświadczenie że samochód jest gotowy do drogi tzw przegląd dowód jest na mojego brata nie na mnie
teraz mam pytanie czy moge isc do urzedu komunikacji z moim dowodem osobistym, miekkim dowodem rej i przeglądem i odebrać normalny dowód za mojego brata ???
mój brat jest w Anglii. nie ma opcji zeby przyjechał odebrał.
trzeba pisać jakies poręczenie czy cos ???
z góry dzieki
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Ja ostatnio załatwiałem podobną sprawę.
Jak pójdzie Twój brat, to dostanie dowód za free, a jak nie może sam, to musi napisać upoważnienie na Ciebie i zapłacisz przy odbiorze 15zł.
Ale wiadomo jak to jest w urzędach... myślę że dobra kawa na osobności załatwi sprawę jak przedstawisz sytuację
a co musi byc napisane ? moge sobie to sam napisac i podpisac sie za brata ?? jakie tam musza byc dane ?
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
no chyba ja tez tak bede musial zrobic :/ najpierw musze obadac moze mam tam kogos znajomego
chyba mam taki formularz upoważnienia z wydziału komunikacji. Jutro rana go tu przepisze jak znajde ale chyba mam a jesli nie to w wydziale dadza napewno!
JA TAK REJESTRUJE CZESTO NA KOGOŚ AUTA IDE Z UPOWAZNIENIEM CZYLI MNIEJ WIECEJ COS TAKIEGO
UPOWAZNIAM JANA KOWALSKIEGO LEGITYMUJACYM SIE DOWODEM OSOBISTYM O NR (TAKIM I TAKIM )O ODBIÓR DOWODU LUB ZAREJESTROWANIE AUTA I PODPIS MOZE BYĆ TWÓJ PODPIS WZOROWANY NA PODPISIE BRATA PŁACISZ DODATKOWO 15ZŁ KAWA NIC TU NIE DA BO KWOTA MUSI IM SIE ZGADZAC W KASIE Z PRZYJETYMI PAPIERKAMI TAKI FORMULARZ DOSTANIESZ W WYDZIALE KOMUNIKACJI JEST ON NAPISANY NIEBIESKIMI LITERAMI
blaszka pisze:KAWA NIC TU NIE DA BO KWOTA MUSI IM SIE ZGADZAC W KASIE Z PRZYJETYMI PAPIERKAMI
jak nic nie da? jak odbierasz kogoś dowód z upowaznieniem to płacisz 15 zika, a jak ja poszedłem bezs upoważnienia z dowodem kolesia to zrobiła to tak, jakby on sam odebrał i wtedy nic nie płacisz - a kawa i pralinki to w urzędach zdziałają cuda
GORZEJ JAK KTOS ICH PODJEBIE ZA BARDZO NIE CHCA SIE W TAKIE COS BAWIĆ CHYBA ZE NAPRAWDE MASZ BARDZO DOBREGO ZNAJOMEGO ALE JAK CI SIE TAK UDAŁO TO OK A JAKBY CO TO TY BEDZIESZ MIAŁ PO DUPIE I URZEDAS WIEC LEPIEJ WYDAC 15ZŁ I MIEC SPOKÓJ
TAK TO JEST TERAZ Z PRACA ZE NIBY WSZYSCY SIE LUBIA ALE SZUKAJA TYLKO OKAZJI ZEBY KOGOŚ PODJE.... Ć I ZAWAZELINOWAĆ
nie picujcie mi tu i tyle
pisze braciszek upoważnienie i wszystko załatwia Miałem teraz sytuacje z czymś takim i nie było problemu a znajomych w wydziale komunikacji nie mam
blaszka pisze:JA TAK REJESTRUJE CZESTO NA KOGOŚ AUTA IDE Z UPOWAZNIENIEM CZYLI MNIEJ WIECEJ COS TAKIEGO
UPOWAZNIAM JANA KOWALSKIEGO LEGITYMUJACYM SIE DOWODEM OSOBISTYM O NR (TAKIM I TAKIM )O ODBIÓR DOWODU LUB ZAREJESTROWANIE AUTA I PODPIS MOZE BYĆ TWÓJ PODPIS WZOROWANY NA PODPISIE BRATA PŁACISZ DODATKOWO 15ZŁ KAWA NIC TU NIE DA BO KWOTA MUSI IM SIE ZGADZAC W KASIE Z PRZYJETYMI PAPIERKAMI TAKI FORMULARZ DOSTANIESZ W WYDZIALE KOMUNIKACJI JEST ON NAPISANY NIEBIESKIMI LITERAMI
moge to sobie sam napisac czy musze na tym papierasku co oni daja ???
nie wyskocze z kawa////spróbuje normalnie, powiem ze brat mi to poczta wyslal albo cos.. moze przejdzie
hmm no nie wiem czy przejdzie chyba nie oni maja rózne druczki do wszystkeigo i kaza to pisać na ich druczkach wiem ze jak nie miałem to specjalnie jechalem do wydziału po nie