Pytanie o dowód rejestracyjny...
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Pytanie o dowód rejestracyjny...
Mam takie pytanie..
mam miękki dowód + zaświadczenie że samochód jest gotowy do drogi tzw przegląd dowód jest na mojego brata nie na mnie
teraz mam pytanie czy moge isc do urzedu komunikacji z moim dowodem osobistym, miekkim dowodem rej i przeglądem i odebrać normalny dowód za mojego brata ???
mój brat jest w Anglii. nie ma opcji zeby przyjechał odebrał.
trzeba pisać jakies poręczenie czy cos ???
z góry dzieki
mam miękki dowód + zaświadczenie że samochód jest gotowy do drogi tzw przegląd dowód jest na mojego brata nie na mnie
teraz mam pytanie czy moge isc do urzedu komunikacji z moim dowodem osobistym, miekkim dowodem rej i przeglądem i odebrać normalny dowód za mojego brata ???
mój brat jest w Anglii. nie ma opcji zeby przyjechał odebrał.
trzeba pisać jakies poręczenie czy cos ???
z góry dzieki
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
chyba mam taki formularz upoważnienia z wydziału komunikacji. Jutro rana go tu przepisze jak znajde ale chyba mam a jesli nie to w wydziale dadza napewno!
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
JA TAK REJESTRUJE CZESTO NA KOGOŚ AUTA IDE Z UPOWAZNIENIEM CZYLI MNIEJ WIECEJ COS TAKIEGO
UPOWAZNIAM JANA KOWALSKIEGO LEGITYMUJACYM SIE DOWODEM OSOBISTYM O NR (TAKIM I TAKIM )O ODBIÓR DOWODU LUB ZAREJESTROWANIE AUTA I PODPIS MOZE BYĆ TWÓJ PODPIS WZOROWANY NA PODPISIE BRATA PŁACISZ DODATKOWO 15ZŁ KAWA NIC TU NIE DA BO KWOTA MUSI IM SIE ZGADZAC W KASIE Z PRZYJETYMI PAPIERKAMI TAKI FORMULARZ DOSTANIESZ W WYDZIALE KOMUNIKACJI JEST ON NAPISANY NIEBIESKIMI LITERAMI
UPOWAZNIAM JANA KOWALSKIEGO LEGITYMUJACYM SIE DOWODEM OSOBISTYM O NR (TAKIM I TAKIM )O ODBIÓR DOWODU LUB ZAREJESTROWANIE AUTA I PODPIS MOZE BYĆ TWÓJ PODPIS WZOROWANY NA PODPISIE BRATA PŁACISZ DODATKOWO 15ZŁ KAWA NIC TU NIE DA BO KWOTA MUSI IM SIE ZGADZAC W KASIE Z PRZYJETYMI PAPIERKAMI TAKI FORMULARZ DOSTANIESZ W WYDZIALE KOMUNIKACJI JEST ON NAPISANY NIEBIESKIMI LITERAMI
jak nic nie da? jak odbierasz kogoś dowód z upowaznieniem to płacisz 15 zika, a jak ja poszedłem bezs upoważnienia z dowodem kolesia to zrobiła to tak, jakby on sam odebrał i wtedy nic nie płacisz - a kawa i pralinki to w urzędach zdziałają cudablaszka pisze:KAWA NIC TU NIE DA BO KWOTA MUSI IM SIE ZGADZAC W KASIE Z PRZYJETYMI PAPIERKAMI
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
GORZEJ JAK KTOS ICH PODJEBIE ZA BARDZO NIE CHCA SIE W TAKIE COS BAWIĆ CHYBA ZE NAPRAWDE MASZ BARDZO DOBREGO ZNAJOMEGO ALE JAK CI SIE TAK UDAŁO TO OK A JAKBY CO TO TY BEDZIESZ MIAŁ PO DUPIE I URZEDAS WIEC LEPIEJ WYDAC 15ZŁ I MIEC SPOKÓJ
TAK TO JEST TERAZ Z PRACA ZE NIBY WSZYSCY SIE LUBIA ALE SZUKAJA TYLKO OKAZJI ZEBY KOGOŚ PODJE.... Ć I ZAWAZELINOWAĆ
TAK TO JEST TERAZ Z PRACA ZE NIBY WSZYSCY SIE LUBIA ALE SZUKAJA TYLKO OKAZJI ZEBY KOGOŚ PODJE.... Ć I ZAWAZELINOWAĆ
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
nie picujcie mi tu i tyle
pisze braciszek upoważnienie i wszystko załatwia Miałem teraz sytuacje z czymś takim i nie było problemu a znajomych w wydziale komunikacji nie mam
pisze braciszek upoważnienie i wszystko załatwia Miałem teraz sytuacje z czymś takim i nie było problemu a znajomych w wydziale komunikacji nie mam
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
blaszka pisze:JA TAK REJESTRUJE CZESTO NA KOGOŚ AUTA IDE Z UPOWAZNIENIEM CZYLI MNIEJ WIECEJ COS TAKIEGO
moge to sobie sam napisac czy musze na tym papierasku co oni daja ???
nie wyskocze z kawa////spróbuje normalnie, powiem ze brat mi to poczta wyslal albo cos.. moze przejdzie