przedni fotel kierowcy jakiś taki wysoki

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Awatar użytkownika
Frutis
Nowicjusz
Numer Gadu-gadu: 0

przedni fotel kierowcy jakiś taki wysoki

Post autor: Frutis »

mam versję 3d junior z odchylanymi fotelami do przodu (normalne że nie do tyłu :D ).wydaje mi się że fotele są trochę za wysoko, u pasażera to nie przeszkadza ale przy wysiadaniu zza kółka muszę się wysuwać a nie poprostu wyśaść. kierownica jest za blisko siedziska.czy tak jest w innych pugach (nieusportowionych oczywiście),czy ktoś dokonywał przeróbek stelaża siedziska? może lepiej uciąć dół kierownicy :wink:
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

U MNIE TEZ SIDZI SIE WYSOKO TO CHYBA TAK JEST W TYCH PUGACH KTO DO MNIE WSIADA TO MÓWI ALE TU SIE WYSOKO SIEDZI
Awatar użytkownika
iveras
Maniak
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1660813

Post autor: iveras »

szyby i deska są nisko, 205 to takie auto do zwiedzania :) siedzisz sobie i oglądasz co dookoła ładnego jest :D
Ale przyznam, że teżmam takie wrażenie, wsiadam do czyjejś205 i siedzi mi się niżej niż u mnie :?
psychologia
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Nowicjusz

ale to jest wkurzające,stoję na światłach (tych wiszących nad ulicą) i zasłania je wewnętrzne lusterko. muszę się wykręcać lub chylić żeby je zobaczyć, wygląda to jak taniec paralityka lub garbusa jakiegoś, nie mówiąc o wyczołgiwaniu się zza sterów.

ktoś to obniżył?
Awatar użytkownika
tomek
Uzalezniony

Post autor: tomek »

Ja przerabiałem montując inne fotele.. ale w 5d..
Mam wycięte mocowania z podłogi i zrobione wszystko nowe- niżej.
Roboty mnóstwo... same fotele mam niskie i twarde a siedzi się teraz na tyle nisko że ludzie mają problemy ze wstaniem z nich :wink:
Ale przy moim wzroście 190 jest naprawdę fajnie, choć niektórzy twierdzą że nie lubią dupą o asfalt szorować...
501512021 Sprzedam wszystkie części silnikowe 1,8 diesel i 1,9TD od 5pln, szyberdach prostokątny30pln, drążki gti 19mm, stabilizatory 19mm i 16mm, wnętrze od forevera, inne
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

JAK NP WSIADŁEM DO AUTA FERGUSSA TO TEZ WYDAWAŁO MI SIE ZE NIZEJ SIEDZE A WCALE TAK NIE JEST
invictus

Post autor: invictus »

U mnie to jest dostawczak w porownaniu do mx-5 qmpla -nie dosc ze zawieszony tak ze potrafi przytrzec o prog zwalniajacy to jeszcze fotele takie ze siedzi sie praktycznie na wysokosci progow :D
Wypas!! samochod konczy sie tam gdzie w punto zaczynaja sie szyby boczne :twisted:
Widzisz koleine i zastanawiasz sie czy zaraz w dupe cieplo nie bedzie 8)7
Ale radocha nie z tej ziemi -potem wsiadam do swojego i jakbym STAR'em jechal 8)7
Ferguss

Post autor: Ferguss »

blaszka pisze:JAK NP WSIADŁEM DO AUTA FERGUSSA TO TEZ WYDAWAŁO MI SIE ZE NIZEJ SIEDZE A WCALE TAK NIE JEST
...i tak samo ja się czuję - ja niedorobiony kurdupel, dlatego je będę wymieniał? Chcesz takie miękkie kanapy? :)
Awatar użytkownika
Frutis
Nowicjusz

miekkie nie są złe jak jeździć na dalsze trasy, jadę ok 200 km i czuję się tak dobrze jakbym przejechał 20. wg mnie, jeśli chodzi o komfort to są ok, ale trzymanie boczne + przechyły boczne samochodu to masakra
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Ferguss pisze: Chcesz takie miękkie kanapy? :)

chce
Ferguss

Post autor: Ferguss »

ok, jak tylko odbiorę swoje nowe i je obiję na nowo, to pogadamy :)
ODPOWIEDZ