przedni fotel kierowcy jakiś taki wysoki
- Frutis
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
przedni fotel kierowcy jakiś taki wysoki
mam versję 3d junior z odchylanymi fotelami do przodu (normalne że nie do tyłu ).wydaje mi się że fotele są trochę za wysoko, u pasażera to nie przeszkadza ale przy wysiadaniu zza kółka muszę się wysuwać a nie poprostu wyśaść. kierownica jest za blisko siedziska.czy tak jest w innych pugach (nieusportowionych oczywiście),czy ktoś dokonywał przeróbek stelaża siedziska? może lepiej uciąć dół kierownicy
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
szyby i deska są nisko, 205 to takie auto do zwiedzania siedzisz sobie i oglądasz co dookoła ładnego jest
Ale przyznam, że teżmam takie wrażenie, wsiadam do czyjejś205 i siedzi mi się niżej niż u mnie
psychologia
Ale przyznam, że teżmam takie wrażenie, wsiadam do czyjejś205 i siedzi mi się niżej niż u mnie
psychologia
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Ja przerabiałem montując inne fotele.. ale w 5d..
Mam wycięte mocowania z podłogi i zrobione wszystko nowe- niżej.
Roboty mnóstwo... same fotele mam niskie i twarde a siedzi się teraz na tyle nisko że ludzie mają problemy ze wstaniem z nich
Ale przy moim wzroście 190 jest naprawdę fajnie, choć niektórzy twierdzą że nie lubią dupą o asfalt szorować...
Mam wycięte mocowania z podłogi i zrobione wszystko nowe- niżej.
Roboty mnóstwo... same fotele mam niskie i twarde a siedzi się teraz na tyle nisko że ludzie mają problemy ze wstaniem z nich
Ale przy moim wzroście 190 jest naprawdę fajnie, choć niektórzy twierdzą że nie lubią dupą o asfalt szorować...
501512021 Sprzedam wszystkie części silnikowe 1,8 diesel i 1,9TD od 5pln, szyberdach prostokątny30pln, drążki gti 19mm, stabilizatory 19mm i 16mm, wnętrze od forevera, inne
U mnie to jest dostawczak w porownaniu do mx-5 qmpla -nie dosc ze zawieszony tak ze potrafi przytrzec o prog zwalniajacy to jeszcze fotele takie ze siedzi sie praktycznie na wysokosci progow
Wypas!! samochod konczy sie tam gdzie w punto zaczynaja sie szyby boczne
Widzisz koleine i zastanawiasz sie czy zaraz w dupe cieplo nie bedzie
Ale radocha nie z tej ziemi -potem wsiadam do swojego i jakbym STAR'em jechal
Wypas!! samochod konczy sie tam gdzie w punto zaczynaja sie szyby boczne
Widzisz koleine i zastanawiasz sie czy zaraz w dupe cieplo nie bedzie
Ale radocha nie z tej ziemi -potem wsiadam do swojego i jakbym STAR'em jechal