Brak długich !!!
Hmm.. na pewno styki nie łączyły i wytopił sie taki plastik który trzymał jeden z nich w odpowiedniej pozycji, wyczyściłem podkleiłem i działa. Wnetrze wyglądem moze przetraszyć a w rzeczywistości jest banalnie proste, a wykonanie samej "elektryki" według mnie na bardzo niskim poziomie... Kosmiczna mechanika do prostych funkcji.
Ogólnie ciężko jest naprawić witrualnie przełącznik.....
Po rozebraniu mozna ocenić stan różnych elementów, zresztą to jak ze wszystkim...
Ogólnie ciężko jest naprawić witrualnie przełącznik.....
Po rozebraniu mozna ocenić stan różnych elementów, zresztą to jak ze wszystkim...
501512021 Sprzedam wszystkie części silnikowe 1,8 diesel i 1,9TD od 5pln, szyberdach prostokątny30pln, drążki gti 19mm, stabilizatory 19mm i 16mm, wnętrze od forevera, inne
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
NO TO TAK JEST ŻARÓWKA 2 WŁÓKNOWA DO NIEJ Z PRZŁACZNIKA IDA DWA KABLE NA TRZECIM JEST MASA NA JEDNYM KABLU IDZE PLUS ZE ŚWIATEŁ MIJANIA PO WŁACZENIU ŚWIATEŁ DROGOWYCH TEN PLUS ZNIKA I POJAWIA SIE PLUS NA 2 WŁÓKNO CZYLI ŚWAIATŁA DROGOWE I NA TAKIEJ ZASADZIE TO WSZSYTKO DZIAŁA PO DRODZE NA INSTALACJI SA JESZCZE PRZEKAZNIKI I BEZPIECZNIKIrurek pisze:czy ktos moze mi wytlumaczyc na jekiej zasadzie działaja długie??
Ostatnio zmieniony 10 paź pn, 2005 1:32 pm przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
NO PRZECIEZ NAPISAŁEM DOKŁADNEI CHYBA DOKŁADNEIJ SIE NIE DA W PODSTAWIE ŻARÓWKI SA TRZY "WTYKI" NA JEDEN IDZIE MASA NA DWA POZOSTAŁE OSOBNE PLUSY JEDEN PLUS DO MIJANIA DRUGI DO DROGOWYCH WŁACZAJAC PRZEŁACZNIKIEM DŁUGIE ZNIKA PLUS Z SWIATŁA MIJANIA A POJAWIA SIE NA ŚWIATŁA DROGOWE CZYLI NA DRUGIE WŁÓKNO OD ŚWIATEŁ TZW DŁUGICH