w tym fiaciku przerobic caly grill i bylby jak na fiata calkiem spoko
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
ja sie troche wylamie z tlumu i powiem tak ..... KAZD JEZDZI TYM NA CO GO STAC wiec Panowie wiecie .... fiacik nie jest zly, rozumiem gdyby to naprawde byl wiejski tuning.
Jesli mam pewne foto w domku na kompie to dopiero zobaczycie wiejski tuning
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Pieraś pisze:ja sie troche wylamie z tlumu i powiem tak ..... KAZD JEZDZI TYM NA CO GO STAC wiec Panowie wiecie .... fiacik nie jest zly, rozumiem gdyby to naprawde byl wiejski tuning.
Jesli mam pewne foto w domku na kompie to dopiero zobaczycie wiejski tuning
Zamiast wydawac na siatex, plastix i betonex mozna go sobie wyremontowac i jezdzic naprawde fajna fura za niewielkie pieniadze -wystarczy sie postarac
Jak ktos lubi szatkowac muchy i spychac snieg to jego wola ale nikt nie zabroni mi byc szyderca
No jak dla mnie jeżdzenie duzym fiatem czy polonezem nigdy nie kojarzyło się z jeżeniem za małe pieniądze fakt auto tanie ale jego ekspolatacja nie Przy tym aptetycie na pliwo i w zamian za to i tak braku mocy Nawet po przerobieniu na gaz (wiadomo autko pali wiecej gazu) to jest to ciągle ddrogi interes
ato widziałem kiedyś we Wrocku już nawet pisałem własnei fotki znalazłem lampy od lanosa stlizacja na Daewoo
Załączniki
Dscf3095.jpg (40.97 KiB) Przejrzano 13183 razy
Dscf3097.jpg (34.24 KiB) Przejrzano 13177 razy
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
JJ a masz fotkę właściciela Daewoo 126P? Ciekawe jak taki koleś wygląda no i historia jego życia też pewnie by pozwoliła nam zrozumieć przyczynę poczynionych modyfikacji woza.