Juz niebawem moze bede mial Greena !!??
- OZzi
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Chcialbym GTI !! ale nie mam tyle kasy A lezaka juz napewno nie bede mial !!iveras pisze:najpierw było "Kupię GTI!"
teraz "Już niebawem może będę miał Greena"
a po sobocie będzie "O kobieta lekkich obyczajów, mam leżaka!"
tudzież "Kto powiedział, że Junior to niefajny model?"
Wazne ze bede mial 205tke to sie dla mnie liczy...ale lezaka juz NIGDY !!
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
wlasnie mialem to pisacpokahontaz pisze:głodnemu chleb na myśli
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- OZzi
- Junior
- Kontakt:
W sumie ja mialem wczesniej lezaka...i nie bylo najgorzej...ale kurd** zrobic cos tak jak mowisz to szok !! Ale teraz wole juz inny silnikFerguss pisze:eghm... co Wy macie do leżaka - kurcze fajny silniczek - mnie jak dotąd nie zawiódł
no podobno mechanicy go nie lubią, bo fakt faktem, że coś zrobić, to wszystko trzeba rozkręcić
- cheatoss
- Maniak
fatum byloby gdyby lezak byl idealnie konstrukcyjnie przemyslany... a ze jest na odwrot, to sie nie ma co dziwic, ze sie psuje, ze nikt nie chce przy nim grzebac, etc =]
ojciec moj wyrazil sie na temat lezaka jak zapowiedzialem fergussa u niego:
'a to ten na jednym oleju ze skrzynia? hmm... no coz... robi sie, wszystko sie robi jak klient zleca' =]
ojciec moj wyrazil sie na temat lezaka jak zapowiedzialem fergussa u niego:
'a to ten na jednym oleju ze skrzynia? hmm... no coz... robi sie, wszystko sie robi jak klient zleca' =]
sprzedany