Zauważyłem też że po jeździe ma mokrą rurę wydechową, nie żeby ciekło, ale jest mocno zwilżona.
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
Możliwe, że nie dopala mieszanki? What the ... ?
to nie smarowanie tylko po prostu za duzo paliwa...Pieraś pisze:ja tez tak mam ale nie czuc by silnik calkiem przerywal tylko poprostu jak wdepne w podloge to tak jakby sie dlawil (jak polonez bez ssania) raz tak zrobi i jedzie pozniej. uwazam ze to normalne jak na odpalony silnik mu depniesz to ma prawo bo nie ma takiego smarowania chyba.
tak wiec jak mam zimny silnik to na 1 czy 2 raczej biegu lekko przymuli a potem juz idzie normalnie
no wlasnie napisales mniej wiecej to co ja wyzej...iveras pisze:serio?!![]()
... myślałem, że to po prostu ssanie zapodaje too much gas na zimnym silniku z rana
to była taka egzaltacjainvictus pisze:no wlasnie napisales mniej wiecej to co ja wyzej...iveras pisze:serio?!![]()
... myślałem, że to po prostu ssanie zapodaje too much gas na zimnym silniku z rana
zresetuj kompa -moze pomoze...
generalnie dym z wydechu wydobywa się bez przerwyinvictus pisze:ogolnie za duzo paliwa podaje -nie tylko na ssaniu... przy takij ilosci paliwa, ze przymuli to powinien zakopcic -sprawdz -niech ktos za toba jedzie i obserwuje wydech w poszukiwaniu czarnego dymu