czesto w roznych fajnych tematach robi sie OT, ogloszenia sprzedazy nie sa takie jak postanowiono ostatnio - opis + cena ewentualnie foto jesli ma ktos mozliwosc.
inny przyklad. gosc chce cos kupic - wymienia konkretna rzecz i jedynie odpowiedzi polegaja na tym ze ktos pisze ze to ma. i co z tego ... klient musi czekac tydzien az sprzedajacy sie wkoncu okresli ile za to chce itp.
uwazam ze posty ktore znacznie zaburzaja dany temat powinny byc usuwane , zas niewlasciwe tematy blokowane badz takze usuwane.
Invictus moge byc czepialski dla Ciebie ale ja tylko domagam sie odrobiny ladu o ktorym sami niejednokrotnie pisaliscie
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Pieras... oferty ida na priv -na tym, ze ktos jeszcze pisze na forum mozna tylko skorzystac. Ozzi pewnie nie wiedzialby, ze niemytka ma czasci, bo nie zawsze czyta ten dzial, a tak wie do kogo sie odezwac -same plusy -po co ingerowac??
PS
Przyczajony Pieras, ukryty moderator
hehe.. ale takie oferty tez moga sie innym przydac
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
no dalej moderatorzy działać działać :p pewnie jak będziecie usuwać posty z OT to niektórzy będą sie złościć że to robicie wiec i tak wszystkich nie uszcześliwicie
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
no burdel będzie
często robi się mnóstwo OT, ale nie wszyscy moderatorzy mają uprawnienia na wszystkie działy... i czasem trzeba czekać 3 dni aż przyjdzie mod danego działu i może naprawi
Co do idealnego porządku to bym nie przesadzał - w końcu pug to nie VW czy bmw gdzie ordnung mus sein.
Lekki bajzel podobny do puga może być i nawet to jest fajne - ale czasami ktoś (jest taki jeden OT MASTER i nie tylko) już trochę przegina pisząc o dupie maryny w poście w którym ktoś prosi o pomoc techniczną - to trochę nie fair
moderuje na "troche" wiekszym forum i uwazam ze ksztanienie czy OT to zdrowa forma, po jakims tygodniu mozna wyciac bo i tak nikt tego nie pamieta, a tresc istotna dla pokolen zostawiac, najbardziej wkurwiajaca jest nadgorliwosc np jak ktos wycina z tematu gdzie pracujesz post o tym ze ktos aktualnie studiuje i nie pracuje ale jej szuka, cos jak "wyzej dupy nie podskoczy"
205MI16 pisze:ale czasami ktoś (jest taki jeden OT MASTER i nie tylko) już trochę przegina pisząc o dupie maryny w poście w którym ktoś prosi o pomoc techniczną - to trochę nie fair
za niedługo, przed wejściem na forum człowiek będzie musiał ubrać garnitur, a do napisania tematu lub posta (że nie wspomnę o zażartowaniu, które będzie równoznaczne z dożywotnim BANem) będzie potrzebował pisemnej zgody admina strony
Małe OT na poziomie nikomu nie zaszkodzi, zresztą, czasem trzeba pożartować bo bez tego świat byłby KURESKO smutny!
Z tego co widzę, moderatory dobrze spełniają swoją funkcję, co nie znaczy, że czasem nie trzeba im pomóc
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
tak ale temat "gdzie pracujesz" zaczal sie konkretnie a pozniej byly posty POKAHONTAZ i INVICTUSA jesli sie nie myle ktore zaburzaly wg mnie porzadek bylo z 6 postow po 3-5 slow kazdy .... oczyw. pozniej zostaly usuniete.
niektore tematy sa na tyle ciekawe lub powazne ze mozna by uszanowac je
Pieraś pisze:tak ale temat "gdzie pracujesz" zaczal sie konkretnie a pozniej byly posty POKAHONTAZ i INVICTUSA jesli sie nie myle ktore zaburzaly wg mnie porzadek bylo z 6 postow po 3-5 slow kazdy .... oczyw. pozniej zostaly usuniete.
niektore tematy sa na tyle ciekawe lub powazne ze mozna by uszanowac je
ale ja mowie tylko o jednym poscie, a nie reszcie....
swoja droga to chcialem doniesc na moralez'a, poniewaz w topicu tym nie napisal gdzie pracuje, tylko jakies banialuki