Bo kurcze nie bardzo jest co fotografować. Pod maską zrobiłem aktualną fotkę i w środku też ale zapomniałem dorzucić (w środku ładny ręczny na 2 pompach i burdel przeokrutny bo kumpel elektrykę kończy).
Generalnie to robię fotki i na koniec powybieram najlepsze i tu wrzucę - jako kompletny ciąg wydarzeń będzie to miało sens a tak to trochę chaotycznie powrzucane jest. Dobra wrzucę tą fotkę ze środka z burdelem i ręcznym.
no jak to nie ma co? Pezocika wydaje mi sie ze nikomu tu nie przeszkadzaze jest burdel w kablach. Podoba mi sie kolorek co planujesz z wizualnych rzeczy? beda aluski speedliny czy cos innego?
Fotka wrzucona. Aluski speedline już są - oryginały bo po co zmieniać coś co jest super. Z wizualnych już chyba dość - no może mała dyskretna lotka na tylnej klapie. Kolorek został wzięty... z firmowego wózka widłowego YALE. Miał być niebieski ale na szczęście wybrałem ten i jestem happy
fotka jest ale jej nie ma? hehe no no niezla inspieracje miales no ja bym dal lotke ale zdecydowanie polakierowana oryginalna gti chyba by tu nie pasowala...
Damian1p pisze:fotka jest ale jej nie ma? hehe no no niezla inspieracje miales no ja bym dal lotke ale zdecydowanie polakierowana oryginalna gti chyba by tu nie pasowala...
I co znalazłeś? Właśnie spawam klatkę na akumulator bo go drania z tyłu w podłogę wpuszczam więc jak robię przerwę to odpisuję - na biurku źle się spawa bo klawiatura ajmuje dużo miejsca