strasznie zmeczony, ja bym nie bral...
za ta kase to mozna napewno cos lepszego znalezc...
z tego co widac z zewnatrz to nie sadze zeby mechanicznie byl na tyle dobry zeby odrazu po zakupie nie wpakowac drugie tyle...
obejrzyj kilka gti i wtedy sam bedziesz mial jakies porownanie
ja odradzam...w życiu za tą cene :/ poszukaj cos za granicą za takie 4tyś juz kupisz w o niebo lepszym stanie... szukaj dalej pomożemy w wyborze..sciagnij ze strony poradnik na co patrzec przy kupnie 205tki
poszukaj jeszcze bo naprawde nie ma sensu sie pakować w takiego "staruszka" ... nawet jak jesteś pasjonatem czyli jednym z nas to możesz sobie ułatwić start kupując coś w lepszym stanie
osatnio ktoś do mnie pisał i wysyłał szczegółowe fotki tego CTI - dach naprawiany, zaczyna pękać, na dodatek kilka elementów wskazujących, że środek auta składany jest z dwóch różnych 205tek
no i 3200zł to chyba bez rejestracji, bo autko chyba na niemieckich blachach jest
205MI16 pisze:Jak kupisz GTI to nigdy się nie ożenisz bo się w 205 zakochasz
A nawet jeśli Ci przejdzie to długo z doła finansowego nie wyjdziesz i na wesele nie będziesz miał kasy
święta prawda
ja sprzedałem swojego GTI kumplowi, a teraz szukam kolejnego mimo, że cała moja rodzina jedzie po mnie żebym się nie pchał w Puga...ale co tam stara miłość nie rdzewieje