Nie podejmują się niestety. Juz mi przeszła ochota na tą zabawe . Dziś sie biore za zmonotwanie dobrej skrzyni do Mi16 i zrobie napęd FWD. Z dobrych cech 100 kg wyjme z samochodu.invictus pisze:Kontaktowales sie juz z ludzmi z fumetu, czy sa w stanie to zrobic??
Poszukuje specjalisty od napawania i frezowania
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
mam pytanie ... moze najprostsze i najglupsze z rozwiazan ale nie da sie np zrobic tak by te dwa elementy ze soba zespawac ??? albo tak ze dospawac cos do jednej czesci i drugiej i potem to polaczyc - tyle ze wtedy calosc by sie troche wydluzyla
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Myślałem o tym tyle ze obok miejsca spawu jest simmering zaraz dalej łożysko. i To jest problem. Ale pomyśle jeszcze nad tymPieraś pisze:mam pytanie ... moze najprostsze i najglupsze z rozwiazan ale nie da sie np zrobic tak by te dwa elementy ze soba zespawac ??? albo tak ze dospawac cos do jednej czesci i drugiej i potem to polaczyc - tyle ze wtedy calosc by sie troche wydluzyla
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
ewentualnie polaczenie tego krzyzakiem
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
- 205MI16
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 XS
W Krakowie na AGH robił mi gość podobną rzecz do skrzyni biegów - zerwał mi się tryb na choince od 5tki. Za całość wziął 400zł ( choinka kosztowała prawie 5 koła)ale to było 4 lata temu. Jak jesteś zainteresowany to postaram się odgrzebać kontakt.
Miałem Mi 4x4 - w zimie jest fantastyczny {w lecie trochę} za słaby więc nie przerabiaj na FWD bo będziesz żałował
Miałem Mi 4x4 - w zimie jest fantastyczny {w lecie trochę} za słaby więc nie przerabiaj na FWD bo będziesz żałował
Normalnie dwiema ręcyma sie podpisuje żebyś mi znalazł ten kontakt.205MI16 pisze:W Krakowie na AGH robił mi gość podobną rzecz do skrzyni biegów - zerwał mi się tryb na choince od 5tki. Za całość wziął 400zł ( choinka kosztowała prawie 5 koła)ale to było 4 lata temu. Jak jesteś zainteresowany to postaram się odgrzebać kontakt.
![Wink :wink:](./images/smilies/wink.gif)