Ramzes pisze:a ostatnio swoje autko przegonilem troche bo nie wytrzymalem napięcia gdy przy 160 km/h wzielo mnie Seicento sporting - Dla zdziwienia wziolem go dopiero przy 200 km/h a Seicento jechalo jakies 190 km/h - dla mnie to paranoja tak zapieprzac takim malym bzyczkiem.. a koles jeszcze z laską jechał...
ja swoim cc ktore mialem kiedys z gory sw anny na autostradzie A4 lecialem 180 a dodam ze to byla 900.a moja 205 to do tej pory 190
invictus pisze:od kiedy niebiescy maja mondeo 3.0 ?? zawsze jezdzili 2.0...
zaczne miec koszmary
tzn ze trzeba moj silnik troche zreanimowac bo z jakims mondeo 2.0 nie bylo latwo....ale 180 zdobyte
maja 2.5V6 te cywilne a oznakowane 2.0
ale o tym 2.0 to mowie o nie policyjnym gdyby bylo policyjne to bym nie byl w takim nastroju
a swoja droga to zawsze wole gonic za kims niz robic za wafla
Sebek pisze:Panowie to nie był 2.5 tylko 3.0 226KM ale i tak nic to nie zmienia !
Sebek, szczere wyrazy współczucia. Niestety ostatnio było kilka groźnych wypadków z ofiarami no i pewnie Policja dostała lekkiej sr...ki. Ale czy to znaczy, że pały mają w Wawie teraz ST220 w tej najnowszej budzie do ganiania "niegrzecznych" kierowców??
Swoją drogą jeśli nie mogli dojść Twojego 1,4 tym Mondziakiem to prowadził go chyba Steve Wonder
Pozdro
Piweł
no niestety maja zle zrobiłem że nie podjechał ktos kto jest od nich od razu a to mój znajomy bo jak podjechał dzien póżniej to juz wszystko było na dwóch komentach Stołecznej i Chodeckiej a tego usunać sie juz nie dało. Ale zmniejszyłem kare o połowe
a swoja droga to tym mondeo kierował jakis spas jeden z drugim i ledwo sie w tym aucie ruszali i po kretej trasie która im zafundowałem to ten mondeo był raczej kiepski albo psiaki jeszcze za dobrze nim nie jezdza. a mówili ze były wypadki i takie tam....
Pozdro Piweł!
u mnie max licznikowe to ~162 (nie ma przedzialki dokladnej ) wiecej juz nie pojedzie, w dokumentacji wyczytalem ze max to 158 wiec chyba licznik nie bardzo :/