No nie wiem czy mniejszość jak jest oryginalne nie malowane autko to zazwyczaj ma ten element w inny kolorze zazwyczaj tym samym kremowym U mnie w Granatowym było to w kolorze autka ale pewnie najprawdopodobniej malowane. Nastepnie w czerwonym miałem to w innym kolorze ale to oryginalnie fabrycznie było bo on nie był na bank robiony. Moze to jeszcze od rocznika zalezy ale fak czesto sie zdarza ze ten tak pas przedni jest w innym kolorze. Dlaczego nie wiem
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
sa kremowe i czarne, malowane sa jesli ktos sobie tego zazyczyl u swojego lakiernika, lub jezeli lakiernik sam zapedzil sie podczas naprawy lewka po dzwonie...
u mnie w kolorze nadwozia, przod byl pukniety =/
u siostry w czerwonym pugu - kremowy (oba auta 91r)
cheatoss pisze:sa kremowe i czarne, malowane sa jesli ktos sobie tego zazyczyl u swojego lakiernika, lub jezeli lakiernik sam zapedzil sie podczas naprawy lewka po dzwonie...
wiec to byl bardzo dobry pomysl, latwo poznac czy mial jakies przygody
U mnie jest kremowy pas autko z 91r. i na pewno nie bylo bite, aczkolwiek sa slady malych przypadkow, np. na drzwiach pasazera slad jakby ktos w waskim przejsciu je zbyt gwaltownie otworzyl, a na kierowcy jest slad po glebokiej rysie, zaraz pod przetloczeniem na listwe. I z tym to autko kupilem, wiec to nie moja sprawka
Bylo [url=http://www.pit_r.205.pl]Peugeot 205 1.0 HellStyle[/url] Jest teraz [url=http://www.pit_r2.205.pl]Peugeot 306 1.6 90 KM[/url]
w Peugeotach 205 GTI ten element powininen zawsze być w innym kolorze niż reszta nadwozia... to chyba jedyny samochód na świecie z takim dziwnym "czymś" lecz tak jest...to normalne auta tak wyjeżdzały z fabryk..
ps.. mówie o GTI niewiem jak było w innych wersjach
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU