jak najbardziej życzę powodzenia. Liczność stadka się na zlocie ogólnopolskim porówna (najlepiej dla nas żeby 205mi16 nie dotarł bo nam dupy skopie aż miło )
mi pisze:jak najbardziej życzę powodzenia. Liczność stadka się na zlocie ogólnopolskim porówna (najlepiej dla nas żeby 205mi16 nie dotarł bo nam dupy skopie aż miło )
Miło to czytać. Powyżej 190km/h macie szanse bo mam krótką skrzynię
no wiec tak, silnik juz wyjety mialem problemy z wyjeciem polosi bo nie wiedzialem tego ze trzeba zdejmowac zwrotnice zeby je wyciagnac, jak mialem 1.0 i 1.4 to wciagalem silnik do gory i same wylazily, nie moglem takze zdjac obudowy lozyskana ktorym sie tacza ta dluzsza polos wiec rozebralem przegub.a na koniec sie zirytowalem bo wyciagarka byla za nisko obsadzona i mosialem wyciagnac przedni zderzak zeby wogole silnik wyjac z komory.Dzisiaj zaczynam rozbierac silnik
no wiec tak silnik rozlozony wal w zaj... stanie nominal kupilem tylko panewki nowe dospawali mi dzisiaj 1 ucho skrzyni biegow do nowego bloku bo bylo oblamane i zapodam jakies fotki
nie silnik mam od zdzicha ale od niego z silnika wziolem tylko blok reszta z mojego
wiec tak, wymienilem kompletne sprzeglo, rolka napinacza, panewki komplet,pierscienie,uszczelniacze w skrzyni,komplet uszczelek na blok silnika i glowica po remoncie