co można wymyślić BY UKRYĆ RADIO?

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Awatar użytkownika
moralez
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
Numer Gadu-gadu: 2955602
Kontakt:

Post autor: moralez »

proponuje dac pokrowce na fotele a pod pokrowcem deseczka z gesto wbitymi gwozdziami :mrgreen:
na drzwi naklejka "wlamujesz sie na wlasne ryzyko"
i jesli sie jakis chetny wlamie to gwarantowane ze do rana posiedzi 8)7
Awatar użytkownika
nadol85
Nowicjusz
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: nadol85 »

moralez pisze:proponuje dac pokrowce na fotele a pod pokrowcem deseczka z gesto wbitymi gwozdziami :mrgreen:
na drzwi naklejka "wlamujesz sie na wlasne ryzyko"
i jesli sie jakis chetny wlamie to gwarantowane ze do rana posiedzi 8)7

Nie moga byc za gesto wbite, bo jak siadze to sie mu w rowa nie wbija :D ale pomysl dobry :!:
Peugeot 205 jest jak SeX, zaprojektowany by cieszyc :D

http://www.peugeot205.pl/index.php?modu ... ik&id=1446 - oceny mile widziane :)
invictus

Post autor: invictus »

moj kumpel kiedys zrobil inaczej bo mu sie ciagle wlamywali -w fotel wczepil duzy haczyk na ryby. Kolo 12 w nocy uslyszal wrzask, poszedl spac, rano o 6 poszedl do samochodu, a tam kolo siedzi, caly fotel upackany krwia. Wzial zasranca i wyrwal go na sile z samochodu -od tej pory ma spokoj
BubuPN

Post autor: BubuPN »

ojciec mojego znajomego robił taki numer, że pod klamki i wkłady od lusterek na noc przyklejał żyletki i kilka razy się zdarzyło, że musiał myć drzwi bo były zakrwawione :mrgreen:
Awatar użytkownika
sekator
Maniak
Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
Kontakt:

Post autor: sekator »

Zamiast zaślepki najlepiej kupić stare zepsute radio, takie z przyciskami ale straszny syf, zdemontować jego przód z przyciskami i zalać go np. silikonem tak żeby przyciski nie wypadały, po zaparkowaniu zamiast panela wkładacie zaślepkę i wszystko jest ok. tzn zainteresowany słyszał wcześniej, że coś grało ale jak zajży do środka to zobaczy jakiś grający złom :lol:
Radek
Nowicjusz

Post autor: Radek »

witam ja tak wlasnie mam u siebie tzn przod ze starej wersji safari(samo radio bez kasety).robota byla banalna bo ten przod byl przykrecany do korpusu.odciolem guziki(jeden jest mniejszy tzn udaje wcisniety)podkleilem orginalna wskazowke skali i dwa pokretelka i koniec zabawy.wyglad jest taki ze jak wejdzie sie do srodka to trzeba sie zdrowo przygladac zeby cos zobaczyc a pionieer jest bezpieczny.jest jeszcze jedna opcja ktora tez kiedys przerabialem w 205xrd umieszczenie radia w schowku pod deska (ten po lewej pod kierownica). montujesz przedluzke kabla antenowego,troche dluzsze przewody i wkladasz radio -jest malo miejsca ale sie da.ja radio mocowalem opaskami zaciskowymi do polki(4 otwory trzeba wywiecic)podlozylem kawalek ciemnego materialu od gory zeby nie skakalo i bylo ok(pioneer z cd)wady to utrudniona wymiana bezpiecznikow tzn najpierw trzeba wyciagnac material z gory radia a potem bezpieczniki po kolei ba nie widac ktory jest zjarany.by wymienic przekaznik trzeba wymontowac cale radio.zalety to mozliwosc sterowania radiem bez potrzeby kupowania pilota i to ze zlodziej widzi puste miejsce na radio w desce i nie szuka radia po lewej stronie.ja jednak panel zabieralem na noc do domu tak na wszelki wypadek
ODPOWIEDZ